Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy şimdilerde bambaşka bir heyecan içinde!..

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy şimdilerde bambaşka bir heyecan içinde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın ikinci orjinal Türk dizisi Dünyayla Benim Aramdaki performansıyla övgü dolu yorumlar alan yetenekli oyuncu Buğra Gülsoy şimdilerde farklı bir heyecan yaşıyor.

Oyuncunun sıkı hayranları Buğra Gülsoy’un oyunculuk kariyerindeki başarısı kadar aynı zamanda iyi bir yazar olduğunu da biliyorlar.

Kıyamet, Birinci Kıyamet Güneşin Battığı Gün, İkinci Kıyamet Güneşin Doğduğu Gün adlı kitapları bulunan ünlü oyuncu, yeni kitabı Luna’yı okurseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Buğra Gülsoy (@bugragulsoy)’in paylaştığı bir gönderi

Oyuncu heyecanını instagram hesabında da paylaşarak hayranlarına bir müjde de verdi. Buğra Gülsoy, yeni romanı Luna’nın imza gününde hayranlarıyla 11 Aralık Pazar günü Saat 13:00’de Tüyap İstanbul Kitap Fuarı’nda buluşacak.

Bugüne kadar pek çok başarılı yapımda rol alan ünlü oyuncu, Disney Plus’ta yayınlanan, başrollerini Demet Özdemir ile paylaştığı Dünyayla Benim Aramda adlı dizide ‘Tolga’ karakterini canlandırmış ve performansıyla  hayranlarını bir kez daha kendisine hayran bırakmıştı.

Şimdilerde yeni romanını okuyucularla buluşturmanın heyecanını yaşayan Buğra Gülsoy’un,  “Aslolan gerçek bildiklerinde değil, bilmediklerinde saklı” sözleri ile lanse edilen kitabı ‘Luna’ merak konusu oldu.