Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar ile Burak Dakak ikilisi yeni dizi çifti olarak sosyal medyadaki listeleri sarsacak!

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar ile Burak Dakak ikilisi yeni dizi çifti olarak sosyal medyadaki listeleri sarsacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel Günler isimli Show TV dizisinin çekimlerine yoğun bir tempoda devam ediliyor. Pazar akşamları Yargı, Teşkilat ve Tozluyaka dizileri ile yarışacak olan Güzel Günler, sıcak bir aile hikayesini ekranlara taşıyacak. İçinde aşkın da olacağı, dram anlarının da yaşanacağı, hayatın içinde yer alan her şeyi barındırma hedefiyle yola çıkan Güzel Günler, özellikle Binnur Kaya’dan bu tür roller bekleyenler için önemli bir fırsat.

Binnur Kaya dışında da dizide önemli isimler bir araya geldi. Olgun Toker, Zeynep Çamcı, Ecem Erkek, Leyla Tanlar ile Burak Dakak dizinin genç isimleri olarak dikkatleri çekiyor. Ecem Erkek, dizide yine bir aşk hikayesinin olacağına dikkat çekti.

Güldür Güldür Show programında Naime karakteri ile kısa sürede popüler hale gelen Ecem Erkek, komedi rollerinden sonra şimdi de içinde dramda olan bir projeyle ekrana geleceği için hayranları da bu yeni deneyimi merakla bekliyor.

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar ile Burak Dakak ikilisi yeni dizi çifti olarak sosyal medyadaki listeleri sarsacak! 9

Güzel Günler dizisi hakkında konuşan Ecem Erkek, “İçinde aşk da var. Mihran ile Selma’nın aşkı. Onun dışında da sıcacık bir aile hikayesi olacak. Her yerde her evde görmeye alışık olduğumuz ve gerçekten çok özlediğimiz bir hikaye olacak. Ona inanıyorum” diye konuştu.

Dizide Füsun isimli eğlenceli bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacağını söyleyen Ecem Erkek, karakterini şöyle anlattı: “Füsun benim karakterimin adı. Patavatsız, evin sevimli, eğlenceli kızı. Birazcık evde kalmış bir kız.”

Burak Dakak da son dönemde dikkat çeken genç oyunculardan ve Güzel Günler dizisi onun kariyeri adına da önemli bir proje olarak gözüküyor. Yayınlanan fragmanlara izleyicilerin gösterdiği ilgiden memnun olduklarından bahseden oyuncu, “Çok güzel geri dönüşler geldi. Çok sıcak bir hikaye, bir aile hikayesi. İki genç arasında bir aşk hikayesi var” dedi.

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar ile Burak Dakak ikilisi yeni dizi çifti olarak sosyal medyadaki listeleri sarsacak! 10

Kendi halinde ve ailesi ile beraber hayatını devam ettiren bir karakteri canlandıracağından bahseden Burak Dakak, Mihran karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Selma olarak ise dizide Leyla Tanlar’ı izleyeceksiniz. Burak Dakak ile Leyla Tanlar ikilisinin uyumu da setten gelen görüntülerde bir hayli güzel görünüyor.

Selma karakteri büyük bir cesaret ile her şeyi geride bırakıp yeni bir yolculuğa çıkacak. Hayatında yeni bir sayfa açma umudunu ortaya koyan bu karakteri çok sevdiğini anlatan Leyla Tanlar, şunları anlattı: “Yarattığımız dünyanın dokusunu, hissiyatını, gerçekliğini, sıcaklığını çok seveceksiniz bence. Ben eğer bu işi bir oyuncu olarak değil bir izleyici olarak televizyondan izleseydim, kıpır kıpır olurdum, kururdum diye düşünüyorum. Selma’yı oynamak o kadar güzel ki…”

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar ile Burak Dakak ikilisi yeni dizi çifti olarak sosyal medyadaki listeleri sarsacak! 11

Güzel Günler dizisinde Burak Dakak ile Leyla Tanlar ikilisini partner olarak izleyeceksiniz. Dizi dünyasında başarının anahtarlarından birisi izleyicilerin seveceği böyle çiftler yaratmak. Selma ile Mihran karakterleri de milyonları etkilemeye geliyor.

Burak Dakak ile Leyla Tanlar ikilisinin çok güçlü bir uyum sağlayacağını da görüntülerden anlamak mümkün. Sosyal medyada yapılan en popüler dizi çiftleri listelerini sarsacak bir dizi çiftinin gelmekte olduğunu söyleyebiliriz.