Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin yeni psikopatını canlandıran Samet Kaan Kuyucu’yu mest eden sahne bakın hangisi!

Yargı dizisinin yeni psikopatını canlandıran Samet Kaan Kuyucu’yu mest eden sahne bakın hangisi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Genç oyuncu Samet Kaan Kuyucu, Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın yeni sezonunda adliye muhabiri ‘Burak’ karakterini canlandırıyor.

Yargı’nın yayınlanan son bölümlerinde canlandırdığı karakterin katil olması ihtimaliyle gündeme gelen oyuncu birden bire ülkenin gündemine oturdu.

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 30 Ekim akşamı yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar gününe damga vurdu.

Dizinin yayınlanan son bölümünün en dikkat çeken sahnelerinden birisi de Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı ‘Savcı Ilgaz’ karakterinin Burak’ı sevdiklerinden uzak durması için tehdit  ettiği ve “Katilin sen olduğunu biliyorum!” dediği sahneydi.

Yargı dizisinin yeni psikopatını canlandıran Samet Kaan Kuyucu'yu mest eden sahne bakın hangisi! 7

Genç oyuncu da bu sahneden çok etkilenmiş olacakki instagram hesabından Kaan Urgancıoğlu ile karşılıklı sahnesini, “Şu sahneyi oynamaktan aldığım keyfi hayatta çok az şeyden almışımdır” notuyla yayınladı.

Kaan Urgancıoğlu’da kendisinden övgü dolu sözlerle bahseden meslektaşının paylaşımını, “Bilmukabele denir buna” notuyla kendi instagram hesabında yayınladı.

Yargı dizisindeki performansıyla dikkat çeken Samet Kaan Kuyucu ekranlara en son Ah Nerede adlı diziyle geldi.  1995 Gaziantep doğumlu olan Samet Kaan Kuyucu, Ankara Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu. Dizi setlerine 2018’de Çarpışma dizisiyle adım atan oyuncu 2020’de Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde, 2020’de Aşk 101 dizisinde, 2021’de Öğrenci Evi dizisinde yer aldı.