Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ile yollarını ayıran Cemre Baysel imaj değişikliğine gitti!..

Aytaç Şaşmaz ile yollarını ayıran Cemre Baysel imaj değişikliğine gitti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Cemre Baysel ekranlara en son Senden Daha Güzel dizisiyle geldi. Dizide Burak Çelik ile başrolde yer alan oyuncu, ‘Efsun’ karakterini canlandırmıştı.

Yaz dizisi olarak başlayan Senden Daha Güzel ilk başlarda ilgi görsede ilerleyen bölümlerde beklenen reytingleri alamayınca hakkında erken final kararı verildi. Dizinin erken finaliyle sarsılan oyuncu Cemre Baysel, geçtiğimiz haftalarda ise özel hayatındaki bir ayrılık haberiyle gündeme geldi.

Oyuncu, Baht Oyunu dizisinde başrolü paylaştığı ve bir süredir aşk yaşadığı Aytaç Şaşmaz ile ayrıldığı haberleriyle gündeme geldi.

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adlarından söz ettiren oyuncu çift, birbirlerini sosyal medyan takip etmeyi bıraktı. İkilinin bu hamlesi ayrılık iddialarını güçlendirdi ancak hesaplarından, halen birlikte yer aldıkları fotoğrafları silmemeleri de ayrıca merak konusu oldu.

Aytaç Şaşmaz ile yollarını ayıran Cemre Baysel imaj değişikliğine gitti!.. 8

Bu gelişmelerin ardından güzel oyuncunun imaj değişikliğine giderek saçlarını kestirmesi dikkat çekti. Neredeyse beline kadar uzanan saçlarını omuz hizasında kısaltan oyuncu yeni imajıyla fotoğraflarını instagram hesabında yayınladı.

Hayranları oyuncunun yeni saç modelini çok beğendi. Instagramda 3.5 milyon takipçisi bulunan Cemre Baysel’in fotoğraflarına kısa sürede beş bine yakın yorum yapıldı.

Aytaç Şaşmaz ile yollarını ayıran Cemre Baysel imaj değişikliğine gitti!.. 9

Hayranları güzel oyuncuya kısa saçın da çok yakıştığına dair pek çok yorumda bulundular. Cemre Baysel yeni imajıyla takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.