Ana sayfa Dizi Analiz Güzel Günler dizisinin final tarihi ortaya çıktı, bir de sahte aşk gerçek oldu!

Güzel Günler dizisinin final tarihi ortaya çıktı, bir de sahte aşk gerçek oldu!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi ‘Güzel Günler’de dün akşam Atakan, Altan’a karşı dile getiremediği aşkını nihayet itiraf etti ve ikilinin ilişkisinde yeni bir dönem başladı. Ancak bu güzel gelişmenin ardından Kıymet’in sahte evlilik protokolünü bulması tüm dengeleri değiştirdi. Kıymet’in sahte evliliği öğrenmesinin ardından neler olacağı büyük bir merak konusu oldu.

Reytingleri ortalamanın biraz altında gerçekleşse de kendi izleyicisini oluşturan dizi, #GüzelGünler etiketi ile yaklaşık 2 saat boyunca Twitter’da TT listesinde kaldı. 20. bölümü geride kalan dizinin finaline ise toplam 6 bölüm kaldı. Show TV’nin aldı karar gereği, 28 Mayıs Pazar günü dizinin yayınlanacak 26. bölümü ile birlikte final yapması bekleniyor.

Dün akşam yayınlanan bölümde; Altan ve Atakan için büyük bir mutluluk yaşayan Kıymet, çifte düğün yapmaya karar verdi. Bir yanda Aleyna ve Feyyaz diğer yanda Altan ve Atakan’ın düğünü için harekete geçen Kıymet herkesi seferber etti. Feyyaz’a karşı duygularından emin olan Füsun düğün hareketliliğiyle iyice hüzünlenmeye başladı.

Aleyna ise Füsun ve Feyyaz’ın yakınlığına tepki göstermeye devam etti. Yemekte yaşanan yakınlaşmadan sonra Atakan’da hiçbir değişiklik göremeyen Altan, ona romantik bir sürpriz yapıp aşkını itiraf ettirmeyi kafaya koydu. Ancak Atakan durumu yanlış anlayıp Altan’a karşı söyledikleriyle tüm planı altüst etti.

Altan yaşadığı hayal kırıklığıyla eşyalarını toplayıp evi terk etti. Cihangir’in Mihran’ı aradan çıkarma girişimi ters tepti. Selma, Cihangir’in Mihran’ın arkasından çevirdiği oyunu bozunca ikili karşı karşıya geldi. İlk kez Altan’ı kaybetme ihtimaliyle yüzleşen Atakan ise sonunda yelkenleri suya indirdi ve Altan’a aşkını itiraf etti.

KIYMET HER ŞEYİ ÖĞRENDİ

Tüm aile Kıymet’in iftar yemeğinde bir aradayken Atakan ve Altan arasında beklenen kavuşma da gerçekleşti. Ancak keyifli geçen yemek Füsun’un kaybettiği sahte evlilik protokolünün Kıymet’in eline geçmesiyle yarıda kaldı. Sahte evliliklerini gerçeğe dönüştüren Atakan ve Altan, bu bomba gibi gelişmeyle büyük bir şok yaşadı.

Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse’nin yer aldığı ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.