Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel Günler dizisinin tanıtımını izleyen herkes aynısını söyledi!

Güzel Günler dizisinin tanıtımını izleyen herkes aynısını söyledi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bir süredir hazırlıkları devam eden Güzel Günler dizisinin çekimlerinin başlamasından sonra gelen pozlar, izleyenleri heyecanlandırmıştı. Bir kaç gün önce dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından ise herkesin heyecanı daha da yükseldi!

Show TV’nin yeni dizisinin, ekranda çok özlenen ve beklenen bir tür olarak şimdiden alıcısını bulmaya başladığı da yorumlara yansımakta! Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Güzel Günler dizisinin henüz yayın
tarihi belli değil! İzleyenlerin merak ettikleri konuların başında yayın günü de geliyor! Zira tanıtımıyla beğeni toplayan dizinin şansının yüksek olması için, karşısındaki rakip dizilerin önemi büyük!

Tanıtımı görenlerin ilk tepkisi, kadroyla ilgili oldu! Hepsi birbirinden başarılı isimler, Güzel Günler dizisinde buluştu! Üstelik komedide kendilerine ispatlamış isimler olarak, daha dizi başlamadan izleyenlerin sosyal medyada adeta sevinç çığlıkları atmasını sağladılar!

Uzun zamandır ekranın özlenen yapımlarından bir örnek geliyor! Güzel Günler dizisi, tekrarlarıyla bile çok sevilerek izlenen Canım Ailem ve Aramızda Kalsın isimli dizilerin sıcaklığını taşıyor. Zaten aynı yapımcının ve senaristin elinde çıkmakta! Dizinin senaristliğini yine Selin Tunç yazıyor.

Ustasıyla genciyle deneyimlileriyle tüm kadro şöyle: Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler…

Güzel Günler dizisinin tanıtımını izleyen herkes aynısını söyledi! 12

Dizinin ilk tanıtımını görenlerin Youtube’da yazdıkları yorumlara bakıldığında ortak noktanın kadroya olan övgü olduğu görülmekte! İzleyenlerin ‘bu kadrodan kötü bir dizi çıkmaz’ demelerini sağlayan isimler, diziye ilk ilgiyi çeken neden oldular.

Aynı zamanda sıcak, samimi insan ilişkileri üzerine kurulu bir hikaye izlemeyi de özleyen izleyiciler için çok özel bir alternatif olacağı şimdiden belli! Bu tür dizileri bekleyenler, benzer konulu dizilerden sıkılanlar için, herkesin içini ısıtan, sevgi, arkadaşlık, dostluk, aile ilişkilerinin doğal ve eğlenceli bir şekilde yansıtıldığı, içinde duygunun eksik olmadığı ama dramın da abartılmadığı bir yapım olarak Güzel Günler’den izleyici umutlu!

Bu heyecanlarını da yorumlarına yansıtıyor dizinin tanımını görenler. Güzel Günler, şu sözlerle lanse ediliyor izleyiciye: “Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini bu dizide izleme fırsatı bulacaksınız.”

Güzel Günler dizisinin tanıtımını izleyen herkes aynısını söyledi! 13

Yönetmenliğini Osman Taşçı’nın üstlendiği dizi, yakında ekranda olacak. Dizi başlamadan önden gelen yorumlar ise hemen hemen aynı! Herkesi aynı duyguda birleştiren Güzel Günler için bakın ne yorumlar yapılıyor sosyal medyada…

Güzel Günler dizisinin tanıtımını izleyen herkes aynısını söyledi! 14

Güzel Günler dizisinin tanıtımını izleyen herkes aynısını söyledi! 15

Güzel Günler dizisinin tanıtımını izleyen herkes aynısını söyledi! 16

Güzel Günler dizisinin tanıtımını izleyen herkes aynısını söyledi! 17