Ana sayfa Dizi Haberleri İclal Aydın’a Üç Kız Kardeş setinde, kızlarını oynayan genç oyunculardan güzel sürpriz!

İclal Aydın’a Üç Kız Kardeş setinde, kızlarını oynayan genç oyunculardan güzel sürpriz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, izleyenler tarafından heyecanla takip ediliyor. 2. sezonuyla da reytinglerde kanalın ve yapımcının yüzünü güldüren Üç Kız Kardeş, sosyal medyada da etkin bir şekilde konuşulmakta.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş, bu hafta 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizide ayrıca Reha Özcan, Almila Ada, Melis Berberoğlu, Özgü Kaya ve Berker Güven de rol alıyor. Dram dolu hikayesiyle beğeni toplayan dizi, heyecanlı gelişmelerle ikinci sezonunda da zirvede…

Başrollerde yer alan isimler arasında sette de sevgi dolu bir havanın estiğini gösteren bir paylaşım ile dikkatleri çekti İclal Aydın. Oyuncunun instagram sayfasının hikaye bölümünden yayınladığı video, sosyal medyada çok konuşuldu, dizinin takipçileri tarafından duygusal mesajlarla yorumlandı.

İclal Aydın'a Üç Kız Kardeş setinde, kızlarını oynayan genç oyunculardan güzel sürpriz! 7

Üç Kız Kardeş’te İclal Aydın’ın hayat verdiği Nesrin’in kızları Türkan, Derya ve Dönüş’e hayat veren Özgü Kaya, Almila Ada ve Melis Berberoğlu ile birlikte setten bazı kişilerin de yer aldığı video, görenleri de duygulandırdı.

İclal Aydın’ın “Ben bunları nasıl sevmem nasıl nasıl. Arabadan inemedim bile Canım kızlarım. Nasıl güzelsiniz, nasıl” notuyla yayınladığı videoda Sezen Aksu’nun “Biliyorsun” şarkısını söylüyorlar. İclal Aydın’ın “İnşallah bana değildir bu şarkı” diyerek güldüğü duyuluyor. Şarkıda geçen “Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun, beraber olamayız benim gibi biliyorsun” sözlerine atıfta bulunan İclal Aydın, esprili gönderme yaptığı videoyla çok duygulandı.

Dizinin takipçileri de sosyal medyada bu anları paylaşarak, sette yaşanan duruma dikkat çekiyor. Kamera arkasında da uyumlu bir birlikteliğin olduğu, bu görüntülere de yansıyor. Dizide kızların annesini oynayan İclal Aydın’ın, genç oyuncular tarafından da çok sevildiği anlaşılıyor.

İşte o anlar…