Ana sayfa Sosyal Medya Güzel Günler dizisiyle ekranlara geri dönen Leyla Tanlar’a usta oyuncudan övgü dolu yorum!..

Güzel Günler dizisiyle ekranlara geri dönen Leyla Tanlar’a usta oyuncudan övgü dolu yorum!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Paramparça dizisiyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Leyla Tanlar, Disney Plus’ta yayınlanan Kaçış isimli dizideki performansıyla da adından söz ettirdi.

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan oyuncu Show TV’nin yeni dizisi Güzel Günler ile ekranlara geri döndü. Güzel Günler ilk bölümüyle 6 Kasım Pazar akşamı görücüye çıktı. Dizide ‘Selma’ karakterini canlandıran Leyla Tanlar heyecanını sosyal medyadan yayınladığı fotoğraflarla da hayranlarıyla paylaştı.

Paylaşımına, “Deli Kızın Türküsü… Selma’m” notunu düşen oyuncunun yeni dizisinin ilk bölümünü izleyen hayranları fotoğraflara yorum yağdırdı.

Güzel Günler dizisiyle ekranlara geri dönen Leyla Tanlar'a usta oyuncudan övgü dolu yorum!.. 8

Leyla Tanlar’ın canlandırdığı karakter ilk günden çok sevildi. Oyuncu performansıyla hayranlarından tam not aldı. Usta oyuncu Nursel Köse’de paylaşıma, “Dupduru ve etkileyici bir karakter çıkarmışsın Leylacığım bayıldım tebriklerimle” yorumunu yaptı. Oyuncunun Paramparca dizisinde beraber rol aldığı ve dizide kardeşini canlandıran Alina Boz da paylaşıma kalp ve nazar boncuğu emojisiyle yorum yaptı.

Güzel Günler’de, bir anda hayatını değiştirme kararı alarak yepyeni bir sayfa açan Selma’nın hikayesi birçok kişiyi daha ilk günden etkiledi.

Güzel Günler dizisiyle ekranlara geri dönen Leyla Tanlar'a usta oyuncudan övgü dolu yorum!.. 9

Leyla Tanlar’a dizide başrolde Burak Dakak eşlik ediyor.  İki genç oyuncunun partnerliği, önümüzdeki günlerde sıklıkla konuşulacak gibi duruyor. İki genç oyuncu da rollerini başarıyla sergilediler. ‘Mihran’ karakteriyle Burak Dakak’da dizide yeteneklerini sergiledi. ‘Mihran’ ile ‘Selma’nın aşk hikayesinin milyonlarca izleyiciyi etkilemesi bekleniyor.