Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün Tuzak dizisinde hiç kimsenin tahmin etmediği şeyler oluyor!

Akın Akınözü’nün Tuzak dizisinde hiç kimsenin tahmin etmediği şeyler oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında yayınlanmakta olan Tuzak dizisinde 3 bölüm geride kaldı. Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü heyecan fırtınası şeklinde ilerliyor. Dizinin hikayesinde izleyicilerin hiç tahmin etmediği olaylar yaşanmaya başladı.

Akın Akınözü’nün Hercai ve Kaderimin Oyunu dizilerindeki başarısının ardından yeniden ekrana dönüş yapması, Tuzak dizisinin yurt dışında da ilgi görmesini sağladı. Ünlü oyuncu, avukat Umut karakteri ile bir intikam hikayesi yazıyor. Ancak bu hikayede öyle farklı detaylar var ve senaristler de öyle ince noktalardan ilerliyor ki, dizinin hayranları her hafta şaşkınlığını gizleyemiyor.

İlk 3 bölümde gelen düşük reytinglere rağmen Tuzak dizisinin hikaye gücü ile çok daha iyisini yapması beklenirdi. Çarşamba rekabetinde zorlu diziler karşısında Tuzak, heyecanlı ve farklı bir hikaye kurgusu ortaya koyduğu için daha geniş izleyici topluluklarına hitap etmesi beklenen bir durumdu.

Henüz çok güçlü bir izleyici ilgisinden söz edemesek bile, şimdiye kadar hikayeyi tutuklu kalan ve uzun süre dizinin devam etmesini isteyen de önemli bir kitle oluştu.

Dizideki heyecanın hiç bitmediğini belirten izleyiciler, dördüncü yeni bölümde işlerin daha da karışacağını fragmandan anladı. “Umut’un bilmediği gerçekler varmış” diye yorum yapan Tuzak dizisi hayranları, senaryonun çok kaliteli olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin de başarılı bir dizi çifti olacağına yönelik ilk işaretler dikkatleri çekmişti. Dizi hikaye olarak başarıyla sürerken, bunun reytingler ile de desteklenmesi şart gözüküyor.