Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel haberi Nilperi Şahinkaya verdi! Erşan Kuneri’de sona yaklaşılıyor!

Güzel haberi Nilperi Şahinkaya verdi! Erşan Kuneri’de sona yaklaşılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri dizisinin çekimleri son hız devam ediyor. Cem Yılmaz’ın, G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerindeki fenomen karakter Erşan Kuneri’den yola çıkarak çektiği diziyi merakla bekliyor.

Ezgi Mola, Necip Memili, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi usta isimlerin yer aldığı Erşan Kuneri’nin çekimleri tüm hızıyla devam ederken oyuncuların setten paylaştığı fotoğraflar büyük heyecan yaratıyor.

Dizinin oyuncularından Nilperi Şahinkaya geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtladı ve rol aldığı Erşan Kuneri dizisinin son durumuyla ilgili bilgi verdi. Dizinin çekimlerinde artık sona yaklaşıldığını söyleyen Şahinkaya, sette tüm ekip çok eğlendiklerini de sözlerine ekledi.

Güzel haberi Nilperi Şahinkaya verdi! Erşan Kuneri'de sona yaklaşılıyor! 7

Diziden küçük bir tüyo veren Nilperi Şahinkaya, “Birçok dönemden sahne var. Çok güzel, sanat, kostüm her şey mis gibi. O yüzden çok memnunuz” ifadesini kullandı. Oyuncunun farklı yıllara ait farklı sahneler ve kostümlerin dizide yer alacağını ifade etmesi önemli bir ön bilgi oldu.

Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak. Her bölümde farklı hikayeler olacak.

Çekimleri son hız süren ve artık sona yaklaşan Erşan Kuneri’nin önümüzdeki yıl Netflix’te yayına girmesi bekleniyor.