Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güzel oyuncu Özgü Kaya’nın acı günü!

Güzel oyuncu Özgü Kaya’nın acı günü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Birçok dizi izleyicisinin ‘Kimse Bilmez’deki ‘Sevda Eğilmez’ karakteri ile tanıdığı genç oyuncu Özgü Kaya, anneannesini kaybetti.

Ünlü oyuncu, uzun süredir yaşam mücadelesi veren, çok sevdiği anneannesinin vefat haberini instagram hesabından yaptığı duygusal bir mesajla duyurdu. Kaya’ya sevenlerinden pek çok destek mesajı geldi.

Oyuncu Özgü Kaya’nın acı günü! 1

Genç oyuncu, anneannesinin ardından paylaştığı mesaja şunları yazdı; “Güzel kalpli anne annem, pamuğum melek oldu. Uzun zamandır verdiği yaşam mücadelesine narin bedeni dayanamadı İçimde iyiliğe, insanlığa, sevgiye dair ne varsa o güzel kalbine binlerce şükür! Ona beslediğim minnet tarifsiz. Duruşuyla, bakışıyla asil kadınım, mis kokulum, güçlü meleğim, kalbine evreni sığdırabilenim iyi ki sen! En güzel yerde bize eşlik edeceğini biliyorum. Kokun hep hatırımda, seni çok seviyorum.”

Oyuncu Özgü Kaya’nın acı günü! 2

Özgü Kaya ekranda ilk defa, 2017 yılında ‘Adı Efsane’ isimli dizideki ‘Sibel’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Kaya, ‘Mehmetçik Kutül Amare’ isimli yapımda da ‘Zeynep’ olarak uzun süre rol aldı. 2019 yılında ise Keremcem ile birlikte ‘Kimse Bilmez’ dizisinin baş rolüne adını yazdırdı. Özgü Kaya son olarak, Gain isimli platform için hazırlanan’ Ex Aşkım’ isimli dizide rol aldı.