Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya, art arda yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı salladı!

Serenay Sarıkaya, art arda yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Sarıkaya’nın baş rolünde yer alacağı ve Netf’lix’de yayınlanacak olan ‘Şahmeran’ dizisi için hazırlıklar sürüyor.

Dizi çekimleri başlamadan önce güzel yıldız da tatilde, deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Tatil anlarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Serenay Sarıkaya, art arda koyduğu fotoğraflar ile hayranlarını mest etti Güzel oyuncu, leopar desenli seksi bikinisi ile verdiği pozu, ‘Kalimeeeeraaa’ yazarak paylaştı.

Serenay Sarıkaya, art arda yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı salladı! 9

Serıenay Sarıkaya fotoğraflarda fit vücudu ile dikkat çekiyor. Posta gazetesinin haberine göre Sarıkaya, yeni dizisi ‘Şahmeran’ için iki haftada dört kilogramdan fazla kilo verdi.Fantastik bir proje olarak dikkatleri çeken yeni dizinin çekimlerinin Adana’da yapılacağı da ortaya çıktı. Ancak dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve konusunun ne olacağıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Serenay Sarıkaya, art arda yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı salladı! 10

Tims&B Productions tarafından çekilecek Şahmeran, Serenay Sarıkaya’yı uzun bir aradan sonra yeniden ekrana döndürecek. Güzel oyuncu en son 2017 yılında yayınlanan ‘Fi’dizisinde baş rolde yer almıştı. 2019 yılında da ‘Alice Müzikali’nde Alice’i canlandırmıştı. Ancak oyunun gösterimi pandemi nedeniyle sona ermişti.

Serenay Sarıkaya, art arda yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı salladı! 11