Ana sayfa Sosyal Medya Hadi yine iyisiniz! Sen Çal Kapımı dizisinde aşk kapıyı gerçekten çaldı!

Hadi yine iyisiniz! Sen Çal Kapımı dizisinde aşk kapıyı gerçekten çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık Cumartesi akşamları rahat rahat, final olacak mı stresi yaşamadan Sen Çal Kapımı dizisini izleyebilirsiniz. Çarşamba akşamları büyük düşüş yaşayan ve reytingleri gerileyen dizi, dün akşam yeni gününde izleyicilerle buluştu ve 5’e yaklaşan reyting oranları ile iyi bir geri dönüşe işaret etti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin final yapmasından endişe eden izleyiciler, Fox TV’nin Zümrüdüanka ile yer değiştirme kararına artık sevinebilir. Sen Çal Kapımı dizisi 5 ve üzerinde reyting oranlarını yeniden yakalayıp, sezon sonuna kadar ekranda kalmayı garantileyebilir… En azından izleyici ilgisi ve yeni günün ilk reyting sonuçları buna işaret ediyor.

28 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 20. bölümden ilk fragman izleyicilerle buluştu. Dizide bir süredir ayrı olan ve aşka uzak duran Serkan ile Eda için aşk yeniden kapıyı çalıyor… Serkan’ın “Ben sana ilk günkü gibi aşığım” diyerek, Eda’nın duygularını karıştırdı.

“Söyleseydin, dürüst olsaydın ben seni affederdim” diyen Eda her türlü sorunu birlikte aşmak istiyor… Eda’nın “İnanmıyorum sana artık” şeklindeki sözleri size kötü hissettirmesin… Zira dizideki en büyük açmaz Serkan’ın Eda’ya nasıl yaklaşacağı konusunda tam olarak kendinden emin olmamasıydı.

Hadi yine iyisiniz! Sen Çal Kapımı dizisinde aşk kapıyı gerçekten çaldı! 7

Artık, her şeyi söylemesi gerektiğini ve dürüst olmanın onun kalbine giden yol olduğunu öğrendi. Bundan sonra hikayede izleyicilerin beklediği aşka doğru adımlar gelecektir. En azından senaryo o yöne doğru ilerleyecek… Bu tam da izleyicilerin beklentisi…

“İkisi de birbirine deliler gibi aşık” diye yorum bırakan dizinin hayranları, Eda’nın affedeceğini ve kahramanların aşklarını doyasıya yaşayarak, izleyicilerin isteklerinin gerçekleşeceğini düşünüyor.

Eda’nın gerçekleri öğrenmesi ile rahatladığını belirten dizi hayranları, bir kabusun daha sona ermesinden son derece memnun.

Peki 28 Kasım Cumartesi günkü yeni bölümde neler olacak? İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 20. yeni bölümünden ilk fragman: