Ana sayfa Sosyal Medya Diriliş Ertuğrul ile başladı, Hakan Muhafız, Şampiyon ve Kırmızı Oda’dan sonra bir piyango daha vurdu!

Diriliş Ertuğrul ile başladı, Hakan Muhafız, Şampiyon ve Kırmızı Oda’dan sonra bir piyango daha vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde oyunculuk kariyerine başlayan Halit Özgür Sarı’dan bahsediyoruz… TRT1 dizisinde 2018-2019 sezonunda Süleyman karakteri ile dikkat çeken Halit Özgür Sarı, iki yıl içinde çok önemli bir kariyer zıplaması yaşadı…

Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Sarı, tiyatro ile de ilgilenin ve yetenekleriyle de ekranda birbirinden farklı karakterleri başarıyla canlandıran bir isim oldu… Mehmet Bozdağ’ın dizi dünyasına sunduğu yeni bir yetenek olarak dikkat çeken oyuncu, Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde Arif’e hayat vermişti.

Diriliş Ertuğrul ile başladı, Hakan Muhafız, Şampiyon ve Kırmızı Oda'dan sonra bir piyango daha vurdu! 8

TRT1’de Tolgahan Sayışman’ın başrolünde yer aldığı Şampiyon dizisindeki Kerem karakteri ile büyük ilgi gören oyuncu, öyle başarılı bir çıkış yaptı ki, birçok kişi bu rolüyle oyuncuyu tanıdı.

Hayran kitlesi kısa sürede artmaya başlayan Halit Özgür Sarı, tv8’de bu sezonun en başarılı dizilerinden Kırmızı Oda’da da boy gösterdi.

Diriliş Ertuğrul ile başladı, Hakan Muhafız, Şampiyon ve Kırmızı Oda'dan sonra bir piyango daha vurdu! 9

Klinik Müdürü Murat olarak izlediğimiz Sarı, 2 yıl içinde birbirinden farklı 4 rolde yer aldı ve hepsinden de alnının akıyla çıktı. Şimdi ise genç oyuncuya yine altın tepside yeni bir rol sunuluyor.

Yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan NGM Medya tarafından hazırlıkları süren Kardeşlerim isimli dizide Halit Özgür Sarı, şimdiye kadar anlaşılan oyuncular arasında yer alıyor.

Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ve Kaan Sevi ile görüşmeler sürerken; Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak ile anlaşma sağlanmış durumda.

Kardeşlerim isimli dizinin yönetmen koltuğunda ise Serkan Binici oturuyor.