Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisiyle yıldızı parlayan oyuncunun yeni projesi dikkat çekti!

Erkenci Kuş dizisiyle yıldızı parlayan oyuncunun yeni projesi dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, Star TV’de 2018-2019 yılları arasında 51 bölüm olarak yayınlanmıştı. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde oynadığı romantik komedi dizisi çok sevilmişti.

Dizide dikkat çeken oyunculardan birisi de Can Yaman’ın oynadığı Can Divit karakterinin kardeşi Emre Divit’e hayat veren Birand Tunca oldu.

Tunca, başarılı oyunculuğu ile dizide dikkatleri çekmişti.1990 doğumlu olan Birand Tunca, aynı zamanda modellik de yapıyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu bir isim. İlk olarak 2014 yılında Diriliş Ertuğrul’da rol almıştı.

Diriliş Ertuğrul’daki Bisol karakteri ile tanınan oyuncu daha sonra Yunus Emre, Aşk Laftan Anlamaz, Mehmetçik Kut’ül Amare ve Erkenci Kuş dizilerinde rol aldı.

Erkenci Kuş ile yıldızı parlayan oyuncu, bu diziyle daha çok anılmaya başladı. Şimdilerde ise yeni bir proje ile anılıyor.

Erkenci Kuş dizisiyle yıldızı parlayan oyuncunun yeni projesi dikkat çekti! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde Birand Tunca’nın ‘Aşk Oluversin Gari’ isimli bir televizyon filminde rol alacağını duyurdu.

Senaryosunu Murat Gürvardar’ın yazdığı filmde ayrıca Selahattin Taşdöğen, Suat Sungur, Aslıhan Malbora ve Tuğba Melis Türk de rol alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Hasan Doğan yapacak.