Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan pozlarıyla hangi dünyaca ünlü Hollywood starına benzetildi?

Hafsanur Sancaktutan pozlarıyla hangi dünyaca ünlü Hollywood starına benzetildi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hafsanur Sancaktutan, genç yaşına rağmen kariyer basamaklarını hızla tırmandı. Henüz 22 yaşındaki oyuncu, kısa sürede dizi dünyasına kendisini kabul ettirmeyi başardı.

18 yaşında ilk dizisi olan Gülperi’de ‘Fidan’ karakterini canlandıran oyuncu, daha sonra Aşk Ağlatır isimli dizide baş rolde yer aldı… Bu iki dizi ile parlayan Hafsanur Sancaktutan asıl güçlü çıkışını ise Son Yaz isimli Fox TV dizisinde yaptı.

Hayranlarının hala bittiğine inanamadığı, geri dönmesi için sosyal medyadan binlerce mesaj yazdığı Son Yaz’da ‘Yağmur’ karakterinde izlediğimiz oyuncu hem güzelliğiyle hem de yetenekleriyle dikkatleri çekti.

Güzel oyuncu Vogue Türkiye Dergisi’nin yeni yıl sayısına verdiği birbirinden çarpıcı pozlarla yine su gibi güzelliğini gözler önüne serdi.

Hafsanur Sancaktutan pozlarıyla hangi dünyaca ünlü Hollywood starına benzetildi? 9

Bu fotoğraflarda bazı takipçileri oyuncuyu dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Emma Watson’a benzetti.  Her projede kendisini geliştiren Hafsanur Sancaktutan’ın 2022 yılında neler yapacağı merakla bekleniyor. Gelen bilgiler ise oyuncuya çok fazla teklif geldiği yönünde.

Hafsanur Sancaktutan pozlarıyla hangi dünyaca ünlü Hollywood starına benzetildi? 10

Hafsanur Sancaktutan’ın adı son günlerde Çağatay Ulusoy’un baş rolünde yer aldığı TV8’de yayınlanacak Süslü Korkuluk isimli dizi için geçti. Ancak son alınan bilgilere göre, ilk tanıtımıyla çok ses getiren Süslü Korkuluk için  Alina Boz ile anlaşma sağlandı.

Hafsanur Sancaktutan pozlarıyla hangi dünyaca ünlü Hollywood starına benzetildi? 11