Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın liderliği sona erdi, Hande Erçel zirveyi geri aldı!

Hafsanur Sancaktutan’ın liderliği sona erdi, Hande Erçel zirveyi geri aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her hafta sosyal medyada paylaşılan iletiler üzerinden yapılan değerlendirme ile Adba TV tarafından “en popüler kadın oyuncular” duyuruluyor. 22-28 Ağustos haftası için hazırlanan rapor da ortaya çıktı.

Ya Çok Seversen isimli dizinin yayınlanmaya başlamasından bu yana Hafsanur Sancaktutan’ın isminin bir hayli öne çıktığını sosyal medyada görmekteydik. Adba TV’nin araştırmalarında da haftalardır birinciliği kimseye kaptırmayan Hafsanur Sancaktutan, artık liderlik koltuğunda değil.

Hafsanur Sancaktutan'ın liderliği sona erdi, Hande Erçel zirveyi geri aldı! 8

Son haftanın verilerine göre, Bambaşka Biri isimli yeni televizyon dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Hande Erçel, zirveyi ele geçirmiş durumda. 25 bin 100 ileti ile haftanın birincisi olan Hande Erçel, bu durumu herhalde Bambaşka Biri dizisinin tanıtımlarının yayınlanmaya başlanmasına borçlu.

Zaten gündemden düşmeyen bir isim olan Hande Erçel için bir de yeni dizisinin ilk fragmanı yayınlanınca hayranları tarafından yapılan yoğun destek çalışmaları sonucunda “en popüler kadın oyuncu” olarak önceki haftayı lider olarak tamamladı. Böylelikle haftalardır Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı zirve artık Hande Erçel’e geçti.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un üçüncü sırada yer aldığı listede; Demet Özdemir, Sıla Türkoğlu, Afra Saraçoğlu, Burcu Özberk, Ayça Ayşin Turan, Elçin Sangu ile Eylül Tumbar yer alıyor.

Hafsanur Sancaktutan'ın liderliği sona erdi, Hande Erçel zirveyi geri aldı! 9