Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’in yurt dışındaki hayranlarının desteği Ya Çok Seversen dizisini kurtarmaya yetmedi!

Kerem Bürsin’in yurt dışındaki hayranlarının desteği Ya Çok Seversen dizisini kurtarmaya yetmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ya Çok Seversen isimli yaz dizisinin final yapacağı resmen duyuruldu. Dizinin yapımcı firması Ay Yapım’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım sonrasında dizinin hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Başladığı günden bu yana Ya Çok Seversen projesi, hem yurt dışında 20’den fazla ülkede yayınlandığı belirtilerek başarısından söz edilen, hem de yabancı dizi hayranlarının da sosyal medyadaki büyük desteği sürekli vurgulanan bir yapım oldu.

Kerem Bürsin hayranları da oyuncunun 2 yıl aradan sonra yeniden setlere dönmesinin de verdiği mutluluk ile paylaşım üstüne paylaşım yaptı ve Ya Çok Seversen dizi projesi sosyal medyada rekor etkileşimler elde etti.

Hafsanur Sancaktutan’ın da kadın başrol olarak başarılı bir performans ortaya koyduğu dizinin reytingleri ise hiçbir zaman iyi seviyede olmadı. Bu da dizinin devamı konusunda büyük soru işaretlerini beraberinde getirmekteydi.

AY Yapım’dan yapılan açıklamada dizinin 2 hafta sonra yayınlanacak olan 13. bölümü ile birlikte final yapacağı resmen duyuruldu.

İzleyicilere teşekkür de edildi ve Türkiye ile birlikte dizinin eş zamanlı olarak birçok ülkede yayınlanmakta olduğu bilgisi de hatırlatıldı.

Tüm bu bilgiler yabancı dizi hayranlarının ya da yurt dışı satış başarısının bir projeyi ayakta tutmaya yetmediğini anlatıyor.

Kerem Bürsin hayranları için de bu final kararı büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Kerem Bürsin'in yurt dışındaki hayranlarının desteği Ya Çok Seversen dizisini kurtarmaya yetmedi! 7