Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Keskin’in Leyla ile Mecnun müjdesi sevindirdi!

Serkan Keskin’in Leyla ile Mecnun müjdesi sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Keskin ile yönetmen Umut Evirgen bir ödül töreninde kameralar tarafından görüntülendi.

Leyla ile Mecnun dizisi 10 yıllık aranın ardından yeniden Exxen platformunda izleyicilerle buluştu. Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hayranlarına bir müjde geldi.

Daha önce Ali Atay’ın da belirttiği üzere dizinin yeni sezon çekimleri yapılacak. Bu müjdeyi bir kez daha aktaran isim Serkan Keskin oldu.

Serkan Keskin, törende ödül aldığı için mutlu olduğun belirtti ve dizi için şöyle konuştu: “Dizi devam ediyor, edecek. Çekimler durdu, sezon arası verdik, umarım devam edeceğiz.”

2011 yılında başlayan ve 2013 yılında final yapan Leyla ile Mecnun projesinin yeniden ortaya çıkması Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı’nın teşvikleri ile gerçekleşti. Tüm ekip yeniden bir araya geldi ve dizinin yeni sezonu da yayınlandı. Şimdi devamının gelmesi yönünde güçlü bir irade olduğu da bu açıklama ile ortaya çıktı.

Leyla ile Mecnun dizi ekibi yeni sezonları çekmeye devam edecek ve Serkan Keskin de İsmail Abi karakteri ile hikayede yer almayı sürdürecek.