Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir?

tarafından ker_def

Survivor Panaroma sunucusu Hakan Hatipoğlu, eşi Gizem Hatipoğlu ile birlikte Ben Bilmem Eşim Bilir’e katıldı. Var mısın yok musun? programında tanışan Hakan Hatipoğlu- Gizem Hatipoğlu çifti evliliklerine yönelik açıklamalarıyla hem güldürdü hem de şaşırttı. Peki, Ben Bilmem Eşim Bilir’de yarışan Hakan Hatipoğlu kimdir?

Ben Bilmem Eşim Bilir’in bayrama özel bölümüne Gizem Hatipoğlu ve Hakan Hatipoğlu çifti damga vurdu.Tanıtımlarda Hakan Hatipoğlu açıklamalarıyla şaşırtırken; Gizem Hatipoğlu’nun acı biberle sınavı merak uyandırdı. Aynı yarışmada tanışıp evlenen çiftin nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor. Peki, Ben Bilmem Eşim Bilir’e yarışmacı olarak katılan Gizem Hatipoğlu ve Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu kimdir?

Adını “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmayla duyuran Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 tarihinde İstanbul‘da doğdu. İstanbul’da Burgazada’da büyüdü. Aslen Çanakkalelidir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Üniversiteyi bitirince reklam ajanslarında iş hayatına atıldı. Sonra da kendi adına bir reklam ajansı kurdu. 2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ile ayrıldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Selim karakterini 80 bölüm canlandırdı. TRT Spor’da da spor programı sundu “Var mısın Yok musun” yarışmacılarından seçildiği Panama‘da yapılan “Survivor Kızlar – Erkekler” yarışmasına şimdi eşi olan Gizem Hatipoğlu ile birlikte katıldı. İkili, “Survivor” adasında evlenmeye karar verdi. 2013 yılının Ekim ayında 31 Aralık 2013 gecesine kadar yayınlanan “Bir Milyon Kimin?” adlı bilgi yarışmasında Pelin Çift ile birlikte sunuculuk görevini üstlendi.

Gizem Hatipoğlu kimdir?

Gizem Hatipoğlu, 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’ nden mezun oldu. Çocukluk yıllarından beri hayali televizyonlarda olmaktı. Acun Ilıcalı’ nın sunduğu Var Mısın Yok Musun yarışmasına katıldı ve 130 bin lira kazandı. “Var mısın Yok musun” yarışmacılarından seçildiği Panama‘da yapılan “Survivor Kızlar – Erkekler” yarışmasına katıldı. Var Mısın Yok Musun?’da tanıştığı Hakan Hatioğlu ile hayatını birleştiren Gizem Hatipoğlu, 2011 yılında Star Tv’de yayınlanan Star Life adlı magazin programını ve 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi programlarının sunuculuğunu yaptı.