Ana sayfa Sosyal Medya Hakan Salınmış, Doğduğun Ev Kaderindir’e dengeleri değiştirmeye geldi

Hakan Salınmış, Doğduğun Ev Kaderindir’e dengeleri değiştirmeye geldi

tarafından ker_def

TV8’de yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören OGM Pictures’ın yapımını üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezonda adından söz ettirmeye devam ediyor. İkinci sezonu ile Çarşamba akşamları ekrana gelmekte olan dizide önemli gelişmeler yaşanıyor.

Zeynep ve Mehdi ayrılığının ardından, hapse düşen Mehdi bıçaklanacak. Zeynep ise, şikayetinden vazgeçmediği için bir anda ailenin hedefi olacak. Vicdan sorgulaması yapacak olan Zeynep’in alacağı karar merakla bekleniyor. Bu arada diziye yeni bir oyuncu daha katıldı.

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı diziye yeni sezonunda “Ali Rıza” karakteriyle Hakan Salınmış da katılıyor. Engin Öztürk’ten sonra bir güçlü ismin daha hikayede yer alması önemli gelişmeleri beraberinde getirecek. Yeni karakter dizide tüm dengeleri da değiştirecek.

Hakan Salınmış, Doğduğun Ev Kaderindir'e dengeleri değiştirmeye geldi 7

Barış ve Savaş’ın hayatına, dayıları Ali Rıza’nın ani ziyaretiyle yeni bir soluk geliyor. Ali Rıza’nın gelişi, Barış’ın ve Savaş’ın hayatında pek çok değişikliğin başlangıcı olacaktır.

Sadece yeğenlerine değil neşesi, keskin zekası, hayat bilgisi ve coşkusu yeğenleriyle beraber etrafındaki herkese şifa gibi gelecektir.

Hakan Salınmış, geçen yıl ise Ramo isimli dizide rol almıştı ama yapımın ikinci sezonunda kendisine yer bulamamıştı.