Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Hayal Kahraman, İpsiz Recep dizisinde evlendiği eşinden boşandı!

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Hayal Kahraman, İpsiz Recep dizisinde evlendiği eşinden boşandı!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın isimli fenomen dizide bir dönem Duygu karakterine hayat veren isimlerden birisi de Hayal Kahraman olmuştu. Oyuncu, İpsiz Recep isimli yapımda tanıştığı ve 2 yıllık aşkın ardından da 2010 yılında evlendiği Murat Kahraman Gökalp ile yollarını ayırdı.

10 yıl evli kalan çiftin ayrılıkları ise magazin gündeminde yerini aldı. Çocuklar Duymasın ile şöhreti yakalayan Hayal Kahraman’ın ikiz kızı bulunuyordu. Tek celsede boşanan çiftin çocuklarının velayeti ise anneye verildi.

Evliliğinin ardından televizyon dünyasından uzaklaşan Hayal Kahraman, ev hayatı ve çocukları ile nadiren gündem olmuştu. Sabah gazetesindeki habere göre iki çocuk annesi Kahraman, eşiile anlaşmazlıklar yaşadığı için boşanma kararı aldı.

İstanbul Aile Mahkemesi çiftin başvurusu üzerine anlaşmalı olarak tek celsede boşadı. İki çocuğunun velayetini üzerine alan Hayal Kahraman, nafaka olarak da mahkemenin belirlediği 10 bin TL’yi alacak.

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Kahraman, İpsiz Recep dizisinde evlendiği eşinden boşandı! 7