Ana sayfa Dizi Fragmanları Hakim dizisi başlıyor, Üç Kuruş’un işi artık daha zorlaştı!

Hakim dizisi başlıyor, Üç Kuruş’un işi artık daha zorlaştı!

tarafından ker_def

Pazartesi rekabetine 4 Nisan günü katılacak olan Hakim dizisinin büyük bir çıkış yapması, Üç Kuruş’u da olumsuz etkileyebilir. Show TV’de yayınlanan ve 28. bölümü ile birlikte Mayıs sonunda final yapması beklenen Üç Kuruş dizisinin hikayesinde güzel gelişmeler yaşanacak. Efe ile Leyla’nın evliliğe doğru giden ilişkisinde yeni adımlar atılırken, bir yandan da yeni başlayacak Hakim dizisine izleyicilerin kaymasının engellenmesi lazım. Üç Kuruş dizisinin hikayesinde yaşanacak gelişmelerin yaratacağı heyecan bu yüzden önem taşıyor.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un 21. yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Efe’nin Leyla’yı istediğini Kartal’a söylediği tanıtımda Kartal, Efe’ye yumruk atarak tepkisini gösteriyor. Efe ile annesi Aysel, Saliha babaannenin evine giderek Leyla’yı isterken verilecek yanıt merakla bekleniyor.

Hakim dizisi başlıyor, Üç Kuruş'un işi artık daha zorlaştı! 7

Kartal ve Çetin’in kavga ettiği anlar dikkat çekerken Kılıç, Şahin’e silah doğrultuyor. Kartal, Çetin’in halasının oğlu olduğunu öğrendiğini söylerken ikili arasında yaşanacak yüzleşme için nefesler tutuluyor. Tanıtımda gerilimi giderek yükselten ‘ölmüş’ sözü ise akıllara “Kim öldü?” sorusunu getiriyor.

Baybars’ın en gaddar hamlesi Kılıç, oyuna dahil olduğu gibi geçtiği yerlerde büyük yıkım bırakır. Kılıç’ın vahşeti Şahin’in gözünü korkutur. Şahin, Kılıç’ı saf dışı bırakmak için Neriman’la bir plan yapar. Kartal ve Efe düğün hazırlıklarıyla meşgulken Şahin’in oyunu Kartal ve Çetin’i karşı karşıya getirir. Kılıç’ın döndüğünü anlayan Çetin abisinin karşısına çıkar. İkili arasında yaşanan sert yüzleşme sonucunda Çetin, Kılıç’tan kurtulmak için Kartal ve Efe’ye hiç beklemedikleri bir teklifte bulunur.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Necip Memili gibi önemli isimler bulunuyor.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!