Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman bile geriye düştü, Gönül Dağı sapa sağlam ayakta duruyor!

Kuruluş Osman bile geriye düştü, Gönül Dağı sapa sağlam ayakta duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en başarılı dizilerinden ikisinin Kuruluş Osman ve Gönül Dağı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Atv ve TRT1’de yayınlanan bu iki dizi, sezon başından bu yana çift haneli reytingler elde etmeyi bir alışkanlık haline getirdi. Kuruluş Osman, Çarşamba akşamlarının birincisi ve Gönül Dağı da Cumartesi akşamları zirvede yer alıyor.

Her iki dizinin de hikayesi çok seviliyor ve her ikisi de 2021-2022 sezonunun en başarılı yapımları olarak öne çıktılar. Diğer diziler, bu iki yapımı geriden takip ediyor. Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisinin de bu sezonun en başarılı üçüncü yapımı olduğunu söylemek gerekiyor.

Kuruluş Osman dizisi bir ara 13’lere kadar çıkan reytingleri ile bu sezonun en iyi sonuçlarını alan dizi oldu. Gönül Dağı ise çift haneli reytingleri tüm kategorilerde devamlı elde etmesi ile dikkat çekiyor. Kuruluş Osman’ın AB’de çift haneli oranların altına düştüğü bir ortamda Gönül Dağı böyle bir durumla hiç karşılaşmadı.

2 Nisan Cumartesi akşamı 58. bölümü izleyicilerle buluşan dizi yine çift haneli reytingler elde etti, yine tüm kategorilerde aynı başarıyı tekrarladı ve yine izleyici ilgisinde hiçbir düşüş gözlenmedi.

Gönül Dağı dizisinin bu kadar başarılı bir çıkış yapması, ikinci sezonun sonuna doğru, hikayenin gelecek sezon da devam edeceğinin garanti olduğunu gösteriyor. Eskişehir’de zorlu şartlarda çekimlerde bulunan dizinin ekibi, sette çok neşeli ve her şey yolunda gidiyor.

Gönül Dağı dizisi, bu sezonun en başarılı iki yapımından birisi olarak kendisini kanıtladı ve her hafta milyonlarca izleyiciye farklı duygular yaşatmayı da iyi biliyor. Dizinin genç ve tecrübeli isimlerinden oluşan kadrosu, son iki sezondur en çok konuşulan isimler arasına da katıldı. Bu dizinin başarısının bir başka yansıması oldu.

Gönül Dağı dizisinin 9 Nisan Cumartesi akşamı 59. bölümü yayınlanacak ve ilk fragman da paylaşıldı. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine ilginç anlar yaşanacak.