Ana sayfa Dizi Fragmanları Hakim dizisinde Azem, oğlunun ölümüne neden olan kişiyi ortaya çıkarabilecek mi?

Hakim dizisinde Azem, oğlunun ölümüne neden olan kişiyi ortaya çıkarabilecek mi?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyicinin çok uzun süredir beklediği Atv’nin güçlü oyuncu kadrosuna sahip yeni dizisi Hakim dizisinin ilk bölümüyle çok beğenildi. Dizi reytinglerde de çok iyi bir başlangıç yaptı. ABD’de yapımı Your Honor’un Türkiye uyarlaması olan Hakim dizi dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle de izleyiciden tam not aldı.

Son dönemde ekranda hukuk temalı diziler, izleyicinin ilgisini çeken yapımların başında geliyor. Yargı, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum gibi sevilen yapımlara son olarak Atv’de yayınlanan Hakim katıldı.

İlk bölümde; Hakim Ömer Arif Derman’ın oğlu Ozan, annesinin ölüm yıldönümünde bir kazaya sebebiyet vermiş. Ozan’ın aracıyla çarptığı genç, panikleyip bir şey yapamadığı için olay yerinde hayatını kaybetmişti. Oğlunu kendi elleriyle adalete teslim etmek üzere emniyete giden Ömer Arif, ölen kişinin ülkenin ünlü iş adamlarından, suç örgütü lideri Azem Demirkıran’ın oğlunun olduğunu öğrenmesiyle işler değişmişti.

Hakim dizisinde Azem, oğlunun ölümüne neden olan kişiyi ortaya çıkarabilecek mi? 8

Azem’in oğlunun hapishanede rahat bırakmayacağını düşünen Ömer Arif, arkadaşı Uğur Yücel’in canlandırdığı Cevdet’ten yardım isteyerek suçu üstlenecek birini bulur. Bu sırada Ömer Arif kazanın izlerini silmeye çalışırken, Ozan ise kendi başına hareket eder. Babasından gizli, öldürdüğü gencin mezarına gider. Mezarda karşılaştığı Azem’in kızı Deniz, Ozan’ın hayatını ileride çok değiştirecektir.

Azem de yakalanan genç çocuğun arkasında kim olduğunu öğrenmek için harekete geçmiştir. Kendi yöntemleriyle olayı soruşturan Azem, olayı aydınlatacak bazı bilgilere ulaşır. Bu sırada Ömer Arif için her şey yolundaymış gibi gözükse de mahkemede iki baba karşılaşır. Ömer Arif her ne kadar gözlerini Azem’den kaçırsa da şüphelenmesi için neden vermiştir.

Hakim dizisinde Azem, oğlunun ölümüne neden olan kişiyi ortaya çıkarabilecek mi? 9

2. Bölümün son sahnesinde Ömer Arif’e gelen aramada telefonun arkasındaki ses “Oğlunun ne yaptığını biliyorum” der. Şok olan Ömer Arif ne diyeceğini bilemez. Bu sırada Azem onu izlemektedir. Haftaya yayınlanacak yeni bölüm ile ilgili yayınlanan fragmanın ilk sahnesinde de Azem’in sesi duyulur ve Ömer Arif’e soruları vardır; “Oğluma çarpan araba sizin üzerinize kayıtlıymış, ama aklımı kurcalayan bazı şeyler var. Arabanızın çalındığını söylemişsiniz.”

Bı sırada Hasiber Eren’in canlandırdığı Gülbahar da olayı çözmüş, Cevdet’i tehdit etmektedir. Kardeşinin mezarının başında Ozan’ı gören Deniz’ de Ozan’ın doğru söylemediğini yüzüne vurur ve hesaplaşır.

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur’un paylaştığı dizinin yeni bölümünü 18 Nisan Pazartesi günü Atv ekranında izleyebilirsiniz.