Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Tahta dizisinin hikayesi açıldıkça, izleyicinin beğenisi daha da çok artıyor!

Kara Tahta dizisinin hikayesi açıldıkça, izleyicinin beğenisi daha da çok artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Tahta isimli TRT1 dizisinin ilk iki bölümde elde ettiği reytinglerin beklentilerin altında kalması moralleri bozmuştu. Ancak dizinin hayran kitlesi de oluşmaya başladı ve bu sadık izleyici grubu hikaye aktıkça daha da güzelleşmeye başladığını düşünüyor.

Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 3. yeni bölümü 13 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak. Yeni bölüm öncesinde sosyal medyada yapılan yorumlar dizi adına olumlu gelişmelerin yaşandığını gösteriyor. Atlas karakterinin öne çıktığı hikayede, Furkan Andıç’ın oyunculuk yetenekleri hayranlarını mest ediyor. Irmak karakteri biraz sönük gibi gelmiş olsa da birçok dizi hayranı Miray Daner’in durumu toparlayacağını iyi biliyor.

Kara Tahta dizisindeki aşk öyküsünün güçlü bir hikayesinin olması da izleyicilerin hikayeye bağlanmasının nedenlerinden birisi oldu. Atlas’ın babası ile arasının düzelmesini çok istediğini belirten dizi hayranları, Arif hocanın durumuna da çok üzüldüklerini belirten yorumlar paylaşıyor. Arif karakterinde Cengiz Bozkurt ustalığını bir kez daha sergileme fırsatı bulmuş oldu.

Kara Tahta dizisinin hikayesi açıldıkça, izleyicinin beğenisi daha da çok artıyor! 7

Irmak karakterinin annesi ise daha şimdiden izleyicileri kızdırmaya başladı. Atlas ile Irmak’ın yakınlaşmasını istemeyen Münevver’e tepki gösteren izleyiciler, “Böyle anneler yüzünden çoğu kadının hayatı kararıyor” yorumunda bulunmakta.

Bir annenin kızının sevmediği bir kişiye vermeye çalışmasına tepki gösteren Kara Tahta dizisi hayranları, Münevver karakterinin yaptıklarını onaylamıyor. TRT’in yine kendisine yakışanı yaparak, vıcık bir aşk hikayesi yerine daha mesaj dolu bir hikayeyi ekrana taşıdığını belirten dizinin izleyicileri, yeni bölümleri heyecanla beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

“Aşırı güzel bir dizi ve umarım reyting nedeniyle final yapmaz” diye yorum yapan birçok Kara Tahta dizisi hayranı, dizinin hak ettiğinin altında reytingler elde ettiği fikrine sahip.

İşte Kara Tahta dizisinin 13 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 3. bölümünden 2. fragman: