Ana sayfa Sinema Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu’nun 9 Kere Leyla filmi Netflix’te olay oldu!

Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu’nun 9 Kere Leyla filmi Netflix’te olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının ilk aylarında çekimleri yapılan ve pandemi nedeniyle de sinemalarda gösterime giremeyen 9 Kere Leyla filmi, Netflix’te izleyicilerle buluştu. Bu gelişme ile birlikte film hakkında hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok yorum yapılmaya başladı.

Sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise de film büyük beğeni topladı. Filmi izleyen bir takipçi, “Sevdiğim oyuncularla iki saat keyifli vakit geçirdim. Spoiler vermeyeyim, sosyal mesajları yerindeydi” diye yazdı. bir başka takipçi ise, “Film tek kelime ile şahane. Kaç kere izlesem de doyamayacağımı biliyorum. Elçin’im ve de tüm ekip mükemmeldiniz. Zaten bu kadar güçlü bir ekipten kötü bir film çıkması düşünülemezdi” diye yorum bıraktı.

Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu’nun başrolünde yer aldığı filmde Fırat Tanış, İhsan Ceylan, Alican Yücesoy ve Hakan Eke de bulunuyor.

Bir ev hanımı, kocası ve evlilik terapistleri bir aşk üçgenine saplanır. Yetmezmiş gibi kendilerini antik bir el yazmasını ele geçirme planının tam ortasında bulurlar.

Ezel Akay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu 9 Kere Leyla filminin hazırlanan fragmanı da dikkatleri çekti. Haluk Bilginer’in yer aldığı fragmanda usta oyuncu şekilde şekle girdi.