Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nda daha ne kadar ileri gidebilirler demeyin, şoke olacaksınız!

Sefirin Kızı’nda daha ne kadar ileri gidebilirler demeyin, şoke olacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisi, diğer rakiplerinden daha düşük reytingler aldığı için en çok izlenen 4. dizi konumunda. Ancak bu Sefirin Kızı’nın düşük oranlar aldığını düşündürmesin. Aslında dizi reytinglerde iyi sonuçlar alıyor ama Pazartesi yapımlarının 4’ü de oldukça güçlü pozisyonda…

Sefirin Kızı’nın da bu reyting performansı hikayesinin akıcılığına ve yaşanan olayların izleyicileri şaşkına çevirmesine, şoke etmesine bağlı. Yani dizinin ikinci sezonu iyi gidecek ise, senaristlerin iyi bir kurgu ile güçlü sahneler yazması şart. Bir ara Gediz karakteri konusunda bocalayan senaryo grubu, Sancar Efe’nin imajını düzeltmek adına, Gediz’i harcamayı uygun buldu.

İşte bunun yansımalarını da son bölümlerde görüyoruz. Sefirin Kızı’nın 31. bölüm fragmanı yayınlandı. İyilik timsali Gediz Işıklı’dan nasıl bu kadar kötü düşünen birisine dönüştü, hala izleyiciler bile bu durumu normal kabul edemiyor. “Böyle saçmalık olmaz” diye sosyal medyada isyan edenler bir hayli fazla…

Ancak senaristler Sancar’ı yükseltmek için Gediz’i aşağıya çekmekten vazgeçmeyecek. Nare ile Sancar evlilik yolunda ama yollarına Gediz çıkıyor. Dizide son haftalara kadar anlatılan vicdanlı adam gitti, yerine intikamcı, gaddar ve kavgacı birisi geldi.

Haliyle sosyal medyada da Gediz’i böyle bilmedikleri için izleyiciler, onun çıkarttığı sorunlar karşısında şaşırıp kalıyor. Nare ve Sancar’ın arasına girmeye çalıştıkça da Gediz’in imajı yerlerde sürünmeye devam ediyor.

Sefirin Kızı'nda daha ne kadar ileri gidebilirler demeyin, şoke olacaksınız! 7

Sonuçta senaristler bu yolu tercih etti ve izleyiciler de bu duruma katlanmak zorunda. Tabii ki sosyal medyada eleştiriler de bitmek bilmiyor… 31. yeni bölümde Nare, Sancar ile evlenmek istemiyor. Aslında bunun sebebi de Gediz gibi duruyor. Çünkü evlenirler ise Gediz’in daha da kötü bir noktaya gidebileceğini düşünüyor gibi bir durum var.

Bir de Gediz’in onların düğünün de ölüm saçmak gibi bir sözü var ki, Sefirin Kızı hayranlarını şoke etti.

Birçok dizi hayranı, senaristlerin Gediz karakterini toparlayacağını ve hikayede daha farklı bir konuma doğru sürükleneceğini düşünüyordu. Ancak pek de öyle olmayacak gibi. Senaristler için “Daha ne kadar ileri gidebilir ki” cümlesini kuranlar, dizinin 7 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak 31. bölümünde Gediz’in fragmana yansıyan sözlerini duyunca şoke olacaklar.

İşte Sefirin Kızı 31. bölüm fragmanı: