Ana sayfa Dizi Fragmanları Haluk Bilginer, Uğur Yücel, Öner Erkal’lı Uysallar dizisi, yeni fragmanıyla bomba gibi geliyor!

Haluk Bilginer, Uğur Yücel, Öner Erkal’lı Uysallar dizisi, yeni fragmanıyla bomba gibi geliyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Usta oyunculardan oluşan sağlam kadrosu, farklı konusu ve oyunculuktan yönetmenliğe geçen başarılı yönetmeni ile Uysallar dizisi uzun süredir bekleniyordu. Netflix’te 30 Mart’ta izleyicisiyle buluşacak dizinin yeni fragmanı oldukça ilginç sahnelere sahip.

Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Onur Saylak’ın oturduğu dizinin başrollerini Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer, Uğur Yücel’in paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Umut Yeşildağ, Nilay Yeral, Bilyana Jovanovska, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Nezaket Erden yer alıyor.

Haluk Bilginer, Uğur Yücel, Öner Erkal’lı Uysallar dizisi, yeni fragmanıyla bomba gibi geliyor! 7

Uysallar; 2020 yılında çarpık kentsel dönüşümlü İstanbul’un keşfedilmemiş sokaklarında ve yükselmeye devam eden plaza, rezidanslarında geçen, Öner Erkal’ın canlandırdığı üst orta sınıf mimar Oktay Uysal’ın ve onun geniş sayılabilecek ailesinin kim olduğunu sorgulama ve uyanış hikayesini anlatıyor.

Uysal ailesi ideal bir aile gibi görünebilir fakat her birinin birbirinden gizlediği ikili hayatları var. Aile üyeleri birbirlerinden habersiz, hayal ettikleri hayatları yaşarken, onların trajik, komik ve karanlık yanlarıyla tanışacaksınız. Uysallar, arka planda İstanbul’un tanımlanamayan şehir görselliğinde izleyicisine alternatif bir aile hikayesi sunarken aynı zamanda “ben en son ne zaman mutluydum?” diye sorgulatmayı amaçlıyor.

Uysallar dizisi 30 Mart’tan itibaren Netlix’te izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.