Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Konyalı’sı Alişan Uğur karakterinin öyle bir özelliğine sahip olmak istiyor ki!..

Üç Kuruş’un Konyalı’sı Alişan Uğur karakterinin öyle bir özelliğine sahip olmak istiyor ki!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Show TV’de pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisinde ‘Konyalı’ karakterine hayat veren Alişan Uğur daha önce Karakomik filminde ‘Rich’ ve Hekimoğlu dizisinde ‘piyanist Efe’ karakterlerini canlandırdı.

Üç Kuruş dizisi, aynı zamanda usta oyuncu ve müzisyen Özkan Uğur’un oğlu olan Alişan Uğur’un en uzun süreli dizi tecrübesi oldu. Habertürk Gazetesi’nden Aytekin Teker’e röportaj veren genç oyuncu, Üç Kuruş dizisinin kendisi için bir okul niteliğinde olduğunu belirtti.

Alişan Uğur, “Tüm ekibin profesyonelliği ve sıcak kanlılığı sayesinde çok çabuk adapte oldum. İlk dizi projemde bu denli renkli ve güçlü bir ekiple olmak adeta yeni bir okul oldu benim için.” dedi

Üç Kuruş'un Konyalı'sı Alişan Uğur karakterinin öyle bir özelliğine sahip olmak istiyor ki!.. 8

Alişan Uğur, Üç Kuruş’tan gelen teklifi kabul etmesindeki en önemli faktörleri ise şu şekilde anlattı; “‘Konyalı’ karakterinin audition sahnelerini ilk okuduğumda çok heyecanlanmıştım. İlk görüşte aşk diyebilirim.  Karakterin dili o kadar güzel ve detaylı yazılmıştı ki sevmemek mümkün değildi.

Daha sonra dizinin hikayesini öğrendiğimde heyecanım daha da arttı. Konusunu çok renkli ve sürükleyici buldum. İlk dizimde, Türkiye’nin en ciddi yapım şirketlerinden Ay Yapım’la çalışmak da şüphesiz büyük bir şanstı benim için.”

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncularla birlikte rol alan Alişan Uğur,, canlandırdığı ‘Konyalı’ karakterindeki gibi teknolojiyle arasının iyi olduğunu söyleyerek, “Teknolojiyle aram ‘Konyalı’ kadar absürt derecede iyi olmasa da çocukluğumdan beri bilgisayarlarla haşır neşir olmuşumdur. Ailemin ve yakın çevremin elektronik cihazlarıyla ilgili bir sorunu olursa önce benden yardım isterler.

Üç Kuruş'un Konyalı'sı Alişan Uğur karakterinin öyle bir özelliğine sahip olmak istiyor ki!.. 9

En yeni cihazları ve teknoloji dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ederim. Konyalı’nın da benim gibi hislerini, düşüncelerini içinde tutma huyu var. Ben eskiye nazaran daha rahatım şimdi ama Konyalı ne olur bilemiyorum.” dedi.

Alişan Uğur, ‘Canlandırdığınız karakterin tek bir özelliğine sahip olma şansın olsa hangisini seçerdin?’ sorusunu ise; “Bitcoin tarzı kripto paralar ve dijital dünyada yaşanan NFT tarzı yenilikleri takip etmeme rağmen, konuyu Konyalı kadar iyi anlayabilmeyi isterdim. Ne kadar kafa yorsam da anlayamıyorum durumu bir türlü.” şeklinde yanıtladı.