Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Salı akşamı, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ı sosyal medyada derbeder eden dizi…

İşte Salı akşamı, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ı sosyal medyada derbeder eden dizi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Salı günleri, diziler açısından en iddialı yapımların karşılaştığı bir gün olarak bilinmekte. Fenomen bazı yapımların Salı akşamları yayınına izleyici de alıştı. Kanallar, bugüne özel iddialı yapımlarını ayrıca seçerken, son dönemde Salı günleri rekabetinde atv ve Kanal D’nin iki güçlü dizisi ön plana çıktı.

Atv’de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam, bu sezon ekrana gelmeye başladı. Üç Kız Kardeş dizisi ise geçtiğimiz sezon başlamıştı. Yayınlanmaya başladıktan sonra Salı günleri rekabetinde kimseye geçit vermeyen Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi, artık Ben Bu Cihana Sığmazam ile kıyasıya bir rekabette!

Bu arada Salı günleri diğer kanalların da iddialı yapımları ekrana gelmeye başladı. Ancak ilerleyen süreçte bazı dizilerin reytingleri düşük gelmeye başlayınca final kararları da ardı ardına geldi!

27 Aralık Salı akşamı Fox TV’nin Bir Peri Masalı ve Show TV’nin Baba dizileri final yaptılar. Böylece aynı akşam rakip olan dizi sayısı dörde düştü! Reytinglerde Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam üst sıralarda yer alsa da sosyal medyada durum çok başka!

Adba.tv’nin 27 Aralık günü gelen paylaşımların ölçülmesiyle ortaya koyduğu tabloyu aşağıda görebilirsiniz…

İşte Salı akşamı, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ı sosyal medyada derbeder eden dizi... 8

TRT1’in Yürek Çıkmazı dizisi, sosyal medyada dikkat çekiyor. Günün reyting birincilerini sosyal medyada geçmeyi başaran Yürek Çıkmazı, aynı akşam 51 bin 500 ileti ile en çok konuşulan dizi oldu!  Diğer rakiplerini ezici bir çoğunlukla geçen Yürek Çıkmazı’nı final yapan iki dizi Bir Peri Masalı ve Baba takip ediyor.

İşte Salı akşamı, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ı sosyal medyada derbeder eden dizi... 9

Yine reytinglerde ilk 10 tablosuna giremese de Gecenin Ucunda dizisi, sosyal medyada Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam’dan daha çok konuşulmakta… Bakalım haftaya listeye yeni diziler girecek ve dengeler değişecek mi?