Ana sayfa Dizi Haberleri Baba ve Duy Beni dizileri final yaparken, başrol oyuncuları yeni projede buluştu!

Baba ve Duy Beni dizileri final yaparken, başrol oyuncuları yeni projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin isimli Kanal 7 dizisi ile parlayan Özge Yağız, bu projeden ayrıldıktan sonra üst üste önemli roller üstlendi. Sol Yanım, İçimizden Biri ve Behzat Ç isimli dizilerde rol alan Özge Yağız, son dönemin en popüler genç kadın oyuncularından birisi olarak tarif ediliyor. En son Baba isimli dizide Büşra karakterini canlandıran oyuncu, 2023 yılında da kariyerinde yepyeni adımlar atacak.

Özge Yağız gibi son dönemin en çok konuşulan genç oyuncularından birisi olarak Caner Topçu da öne çıkıyor. 2015 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda son iki yılda birbiri ardına projelerde izlediğimiz Topçu, çok iyi bir kariyer çıkışı sergiledi. Nöbet dizisinden sonra Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ile ismini parlatan oyuncu, en son Duy Beni isimli dizi projesi ile patlama yaptı.

Hem Özge Yağız hem de Caner Topçu, büyük popülerlik yaşadıkları 2022 yılını başarılı bir şekilde tamamladı. İki genç oyuncu da 2023 yılına yepyeni bir proje ile birlikte giriyor.

Başka Türlü Aşk isimli yeni sinema filmi için bir araya gelen ikili, hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.

Caner Topçu’nun Cemil olarak yer alacağı, Özge Yağız’ın ise Dilek karakterini canlandıracağı yeni sinema filmi için ön hazırlıklar tamamlandı.

İdil Fırat, Arif Pişkin, Nebil Sayın, Berat Yenilmez gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Başka Türlü Aşk, bir futbol fanatizmini ortaya koyacak. Fenerbahçe aşığı bir adam ile bir genç kadının hikayesi olarak öne çıkan proje futbol fanatizmi ile bir ilişkideki romantizme farklı bir bakış açısı getirecek.

Caner Topçu ile Özge Yağız buluşmasında iki oyuncunun uyumu ve enerjileri de şimdiden merak konusu oldu.