Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisine veda eden ünlü bir oyuncu hemen yeni dizi Aile’ye başladı!

Baba dizisine veda eden ünlü bir oyuncu hemen yeni dizi Aile’ye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1962 yılında Konya’da dünyaya gelen Levent Ülgen, birbirinden farklı o kadar çok rolde yer aldı ki, hayranları onun her halini ekranda izlemiştir. Bazen güldüren, bazen üzen, bazen ise izleyenleri kızdıran rollerin altından başarıyla kalkan oyuncu, karakter yaratma konusunda oldukça ustalık sergiliyor. Levent Ülgen’i dizi hayranları en son Baba isimli Show TV’nin etkileyici dram dizisinde seyretti.

Selahattin karakteri ile dizinin kötü olarak kabul edilen adamlarından birisini canlandıran Ülgen, hikayenin 30. bölümde final yapması ile birlikte bir projeyi daha başarıyla tamamlamış oldu. 2022 yılında ayrıca Kaçış isimli Disney Plus dizisinde de Ebu Abidin olarak izleyicilerin karşısına çıkan Levent Ülgen, 2023 yılında da boş oturmayacak.

Baba dizisine veda eden ünlü bir oyuncu hemen yeni dizi Aile'ye başladı! 9

Usta oyuncuyu bu sefer yine Show TV ekranında ve bu sefer de Aile isimli müthiş kadrosu bulunan dizide izleyebileceksiniz. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler gibi önemli isimlerin bulunduğu Aile dizisinde ünlü oyuncuyu İbo isimli karakter ile izleme fırsatınız olacak.

1990’lı yıllardan bu yana dizi ve sinema sektörünün en çok rol alan isimlerinden birisi olarak öne çıkan Levent Ülgen, birbirinden farklı karakterler ile izleyicilerin hafızalarında yer alıyor.

En Son Babalar Duyar, Akasya Durağı gibi çok uzun süren dizilerde etkili performanslar ortaya koyan Levent Ülgen ayrıca Kiralık Aşk isimli unutulmaz dizide Necmi olarak da izleyenlerin karşısına çıkmıştı.

Baba dizisine veda eden ünlü bir oyuncu hemen yeni dizi Aile'ye başladı! 10

Levent Ülgen’in bu başarılı oyunculuk yolculuğunda şimdi de hayranları Aile isimli dizideki İbo karakterini çok merak ediyor.

Muhtemelen Şubat ayında ilk bölümü yayınlanması beklenen Aile dizisi titiz bir çalışmanın ürünü ve 2023 yılı için de diziden beklentiler bir hayli yüksek.

Aile dizisinde çekimler başladı ve setten ilk görüntüler de sosyal medyaya yansıdı.

Dizi hayranları Aile projesinden çok umutlu ve merakla gelişmeleri bekliyor.

Baba dizisine veda eden ünlü bir oyuncu hemen yeni dizi Aile'ye başladı! 11