Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir aşk aramıyor, iş arıyor! Oyuncu bir an önce setlere dönmek istediğini söyledi!

Hande Doğandemir aşk aramıyor, iş arıyor! Oyuncu bir an önce setlere dönmek istediğini söyledi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir Şamdan Plus Dergisi’nin yeni sayısına samimi  açıklamalarda bulundu. Hayatının bu döneminde, aşk ve evliliğin gündeminde olmadığını söyleyen oyuncu, “Açıkçası insan, hayatının bazı dönemlerinde aşk ve izdivaç konularına çok kafa yoruyor. ‘Olmalı mı?, olmazsa ne olur?, önemli olan ne?’ gibi sorular soruyor. Ben hayatımın bu döneminde bu tarz konuları pek düşünmüyorum. Düşünmenin de bir anlamı yok. Akışa bırakıyorum yalnızca” ifadelerini kullandı.

Setleri ve sahneyi çok özlediğini söyleyen güzel oyuncu sözlerine şu şekilde devam etti. “Ben tam bir işkoliğim, çalışmadan duramıyorum ama tabii doğru projelerle buluşmak önemli. Niyetim bir an önce setlere ve sahnelere kavuşmak.”

Hande Doğandemir aşk aramıyor, iş arıyor! Oyuncu bir an önce setlere dönmek istediğini söyledi! 8

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, televizyon ekranlarında en son TV 8’de yayınlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisinin 4 bölümünde ‘Nesrin’ karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldı. Ayrıca, Exxen dijital platformunda yayınlanan ‘Hükümsüz’ isimli dizide’ Filiz’ karakterine hayat veren Doğandemir, buradaki performansıyla da adından söz ettirdi.

İçine sinen bir projede kısa sürede hayranları ile yeniden buluşmak isteyen oyuncu Şamdan Plus Dergisi için verdiği pozları, 2.5 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabından da takipçileriyle paylaştı. Doğandemir’in pozları çok beğenildi ve kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Hande Doğandemir aşk aramıyor, iş arıyor! Oyuncu bir an önce setlere dönmek istediğini söyledi! 9