Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kalp Yarası dizisinde bir karakter için hala belirsizlik sürüyor!

atv’nin Kalp Yarası dizisinde bir karakter için hala belirsizlik sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kalp Yarası isimli dizinin izleyiciler tarafından beğenilmesi ekibin de moralini yüksek tutuyor.

Antakya’da yapılan çekimler yoğun tempoda devam ediyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi de izleyicilerin çok ilgisini çekti. Dizinin güçlü çıkışı sürürken, pazartesi dizilerinin başlaması ile birlikte nasıl sonuçlar alınacağı da merakla bekleniyor.

Kalp Yarası dizisine iki yeni karakterin katılması bekleniyor. Bu karakterlerden birisi belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre psikolog karakterinde Görkem Mertsöz ekibe dahil oldu…

Ancak Ayşe’nin babaannesi rolünü canlandıracak olan isim henüz bulunamadı. Bu karakterin de yakında dizide ortaya çıkması bekleniyor. Ancak karakteri kimin canlandıracağı konusu hala bilinmezliğini koruyor.

Merve Çağıran’ın da başrolün hakkını verdiği Kalp Yarası dizisinde ayrıca Mahir Günşıray, Şenay Gürler ve Toprakcan Adıgüzel de dikkat çeken performanslara imzalarını atıyor.