Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, Dr. Derin’e bakın nasıl veda etti!..

Hande Doğandemir, Dr. Derin’e bakın nasıl veda etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Show TV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Hayat Bugün dizisinde canlandırdığı ‘Derin’ karakterine sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla veda etti.

Oyuncu paylaşımına şunları yazdı; “Hayat Bugün,  biraz duygusal ama mutlu bir veda bugün. Ekranda yer bulamasa da hepimizin kalbinde hayatında kocaman bir yere sahip eşsiz bir iş oldu. ‘Derin’ i bana kazandıran tüm yönetmenlerim size tek tek sonsuz teşekkürler.

Kamera arkasında emeği geçen tüm dostlarım iyi ki yolumuz kesişti nice başka hikayelerde buluşmak üzere. Canım partnerlerim iyi ki diyorum, muhteşem dostluklara sahip oldum sayenizde. Sizin için napabilirim? diye sorarak başladık bu zor dünyanın içinde en naif hikayeleri anlatmak için. Anlatacak çok hikayemiz daha uzun bir yolumuz var. Bize ortak olan herkese çok teşekkürler.”

8 Aralık Çarşamba akşamı 8. ve son bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Hayat Bugün, reytingleri iyi gelmeyince final yaptı. Bir dönem Amerika’da büyük ilgi çeken New Amsterdam isimli doktor dizisinin dünya çapındaki ilk uyarlaması olarak tanıtılan dizide, Hande Doğandemir ile birlikte Ulaş Tuna Astepe, Tansel Öngel ve Hazar Ergüçlü başrolde yer aldı.