Ana sayfa Dizi Haberleri Alsancak dizisi Gözde Türker ile İdris Nebi Taşkan’ın üçüncü buluşması oldu!

Alsancak dizisi Gözde Türker ile İdris Nebi Taşkan’ın üçüncü buluşması oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Alsancak isimli yeni asker dizisi için çekimler devam ediyor. Dizinin yayınlanan fragmanı herkesi derinden etkiledi ve geniş bir izleyici kitlesi de gelişmeleri heyecanla takip ediyor.

Kuruluş Osman dizisinin de yapımcısı olan Bozdağ Film’in tarihi projeler yerine, günümüz dünyasında geçen dizilerle milyonları etkileme çabasının ürünü olan Alsancak, aynı zamanda milli birlik ve beraberlik teması üzerine kurulu bir hikaye düzenine sahip. Benzer bir yoldan ilerleyen Teşkilat dizisinin başarısından sonra Alsancak’ın da benzer sonuçlar elde etme ihtimali çok yüksek gözüküyor.

Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yayınlanan fragmanına büyük ilgi gösterildi. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile herkesi etkilemesi beklenen diziye yeni isimler de katılıyor ve proje genç oyuncuların iyi bir kariyer çıkışı yapmasına da fırsat sunacak gibi gözüküyor.

Alsancak dizisinin oyuncu kadrosunda özellikle 2 genç oyuncu çok dikkat çekecek. Bu isimlerden birisi İdris Nebi Taşkan ve diğeri de kadroya yeni katılan Gözde Türker.

Kardeşlerim dizisindeki Harika karakteri ile bir anda parlayan Gözde Türker, 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl ile ekran kariyerine başladı. Ardından Poyraz Karayel ve İstanbullu Gelin dizilerinde rol alan oyuncu, en son Kardeşlerim dizisi sayesinde büyük popülerlik kazandı. Oyuncunun yeni projede Yüzbaşı Aslı isimli karakteri canlandıracağı da ortaya çıktı.

İdris Nebi Taşkan da son dönemde dikkatleri çeken genç bir oyuncu. Zalim İstanbul dizisindeki etkileyici performansı ile dikkat çeken Taşkan da Gözde Türker gibi setlere Muhteşem Yüzyıl dizisinde başladı ve ardından da Poyraz Karayel’de rol aldı.

Daha önce iki farklı dizi projesinde bir araya gelen Gözde Türker ile İdris Nebi Taşkan bu sefer Alsancak dizisinin kadrosunda üçüncü kez buluşmuş oldu.

İki genç oyuncunun da kariyerlerinin ilk döneminde aynı dizilerde rol alması ve tecrübe kazandıkları bu günlerde Alsancak projesinde üçüncü kez buluşması dikkat çekici oldu.