Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, finale giden Hayat Bugün dizisini geride bıraktı, yeni projeleri gündeme aldı!

Hande Doğandemir, finale giden Hayat Bugün dizisini geride bıraktı, yeni projeleri gündeme aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Show TV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Hayat Bugün dizisindeki başrollerden birisiydi. Dizinin reytingleri iyi gelmeyince de final kararı alındı. Hayat Bugün dizisi bu hafta son kez ekrandaki yerini alacak.

8 Aralık Çarşamba akşamı 8. ve final bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Hayat Bugün, bir dönem Amerika’da büyük ilgi çeken New Amsterdam isimli doktor dizisinin dünya çapındaki ilk uyarlaması olarak tanıtılmıştı. Proje için bir okul hastaneye dönüştürüldü ve birçok vatandaş set ortamını gerçek hastane zannetti.

Böyle önemli bir prodüksiyon ile ortaya çıkan ve çok önemli isimlerin de başrolünde yer aldığı dizinin 8. bölümde final yapacak olması büyük bir talihsizlik oldu. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü ve Tansel Öngel ile birlikte Hande Doğandemir de dizinin başrollerinden birisiydi.

Acil servis tıp uzmanı Derin karakterini canlandıran Hande Doğandemir, kariyerinde daha önce oynamadığı ve çok da zor bir meslek olarak tarif ettiği bir canlandırma sergiledi. Oyuncu, dizinin final kararı için, “Sekizinci bölümde final yapacağız. Çok güzel bir ekiple, çok güzel bir hikayede buluştuk. Şimdi de yeni projeler” diye konuştu.

Hande Doğandemir, bu dizinin final yapmasının nedenleri sorulduğunda ise bilinmez bir durum içinde olduklarını söyledi. Hangi yapımların ilgi göreceği, hangilerinin ise izleyicileri yeterine çekemeyeceği konusu hep bir belirsizlik konusu oluyor.

Hande Doğandemir de bu detaya dikkat çekti ve, “O kadar bilinmez bir durum ki, bazen öyle oluyor, bazen uzun yıllar gidiyor. Ömrü o kadar diyelim. Biz çok mutlu çalıştık” diye konuştu.

Ocak ayında 49 isimli yeni sinema filminin vizyona gireceğini anlatan oyuncu, ayrıca yeni bir tiyatro oyunu için de provalara çıkacağını belirtti. Mart ayında da geçen yıl çekemedikleri bir sinema filmi için sete çıkacağını anlatan Hande Doğandemir, kariyerinde yeni projelerle yoluna devam ediyor.