Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisi artık, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu için bir başka anlam ifade ediyor!

Yargı dizisi artık, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu için bir başka anlam ifade ediyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz olarak çok sevildiler! Başarılı oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, iki sezondur rol aldıkları yapımla birlikte büyük beğeni topluyorlar. İlk olarak Netflix’in Aşk 101 dizisinde partner olmuşlar ve bu dizideki uyumları sonrasında da Ay Yapım’ın iddialı dizisi Yargı’nın başrolünde yer almaya başlamışlardı.

Pınar Deniz, Vatanım Sensin dizisi ile parlarken Kaan Urgancıoğlu da Kara Sevda dizisinde hayat verdiği Emir karakteri ile akıllardan çıkmayan bir isim oldu. İki başarılı oyuncuyu buluşturan Yargı dizisi, Kanal D’nin merakla takip edilen yapımı olarak Pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor.

Dizinin yayınlanmaya başladığı geçtiğimiz sezon boyunca iki başrol oyuncusu pek çok farklı kurum ve kuruluş tarafından ödüllendirildi. Aynı zamanda hem diziye hem senariste farklı ödüller de gitti. 4 Aralık Pazar akşamı ise başka bir ödül heyecanı yaşandı.

Yargı dizisi, 48. kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül töreninde aldığı ödüllerle geceye damga vurdu adeta! Hem iki başrol oyuncusu hem de senarist Sema Ergenekon’a verilen ödüllerle birlikte tam kadro yer aldıkları salonda büyük alkışlarla karşılandılar.

Gecede Pınar Deniz ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alırken, Kaan Urgancıoğlu da ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü almaya hak kazandı! İki başarılı oyuncu, hayatları boyunca unutamayacakları bir dizileriyle ödül almanın mutluluğunu yaşamaktalar. Yargı dizisi ile birlikte ekranda uzun yıllar hatırlanacak Ceylin ve Ilgaz karakterlerine hayat veren iki oyuncu, gece boyunca ilgi odağı oldular aynı zamanda.

Yargı dizisi artık, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu için bir başka anlam ifade ediyor! 10

Pınar Deniz, ödül töreninde yaptığı konuşma ile dikkatleri çekti. “İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim” şeklinde konuşan oyuncu, gözyaşlarını da tutamadı.

Yargı dizisi artık, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu için bir başka anlam ifade ediyor! 11

Daha sonra ödülü ile instagram’dan aşağıdaki paylaşımı yapan Pınar Deniz, “Merhaba heyecandan yarım kalan konuşmalarım, hayallerim ve tüm duygularım.. İyi ki varsınız. 18 yaşıma selam olsun. Oy veren,destek olan herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu. Geceye üstünde ceket ve kravat ile ilginç bir elbise kombini ile katılan oyuncu,
siyah kostümü ile de dikkatleri çekti.

Yargı dizisi artık, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu için bir başka anlam ifade ediyor! 12

Ödülünü almak için sahneye çıkan Kaan Urgancıoğlu, tüm ailesine ve kendisi 3,5 yaşındayken ölen babasının ‘Bu çocuk artist olur’ dediğini aktardı. “İyi bir hikayenin içinde olmayınca hiç bir yararı yok. O yüzden hikayemizin yaratıcısı Sema Ergenekon’a çok teşekkür ediyorum. Bu kadar yaratıcı olmak için Yaratıcı’ya çok yakın olmak gerektiğini düşünüyorum” sözleriyle Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’u da gözyaşlarına boğdu.

Yargı dizisi artık, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu için bir başka anlam ifade ediyor! 13

Ayrıca dizinin yönetmeni Ali Bilgin’in de kendilerine kimi zaman ebeveyn, kimi zaman bir arkadaş gibi davrandığını belirten Urgancıoğlu, “Gün geçtikçe ona olan saygım katlanarak artıyor” diyerek teşekkürlerini sundu. Ayrıca “Bütün Yargı ekibi o kadar şefkatli insanlar ki hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. Size layık olmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Bu arada Yargı dizisine gecede 3 ödül daha gitti. ‘En İyi Yönetmen’ kategorisinde Yargı’nın yönetmeni Ali Bilgin ödül alırken, ‘En İyi Senarist’ kategorisinde de dizinin senaristi Sema Ergenekon ödüle layık görüldü. Ayrıca ‘En İyi Dizi’ ödülünü de aldı. Böylece Yargı dizisi geceden 5 ödül ile ayrılmış oldu…