Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinde kadro süper ötesi! Bir yanda Mesut Akusta, diğer tarafta Ayça Bingöl ve şimdi de Mehmet Aslantuğ!

Yürek Çıkmazı dizisinde kadro süper ötesi! Bir yanda Mesut Akusta, diğer tarafta Ayça Bingöl ve şimdi de Mehmet Aslantuğ!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında salı akşamları yayınlanmakta olan Yürek Çıkmazı dizisi usta oyuncuların buluşma noktası haline geldi. Dizide Yılmaz karakterini canlandıran Mesut Akusta, zaten izleyicilerin kötü adam performansına bayıldığı bir isim. Yürek Çıkmazı’nda da rolün hakkını veren Mesut Akusta, izlemeye doyulmayacak bir performans ortaya koyuyor.

Aynı şekilde Ayça Bingöl de Cennet karakteri ile yine tecrübelerini sahneye yansıtıyor, yine dramın ağırlığını izleyicilere geçiriyor ve herkesin aklını başından almasını iyi biliyor. Bu iki ünlü isme şimdi de bir başka karakter yaratma ustası olan Mehmet Aslantuğ katıldı.

Dizide sürpriz bir karakteri canlandıracak olan Aslantuğ’un rolünün detayları merak konusu oldu. Duygu yüklü bir hikayesi bulunan TRT1 dizisi, aile içi şiddetin gölgelediği bir dram projesi olarak öne çıkıyor.

Yürek Çıkmazı dizisinde kadro süper ötesi! Bir yanda Mesut Akusta, diğer tarafta Ayça Bingöl ve şimdi de Mehmet Aslantuğ! 7

Mehmet Aslantuğ televizyonda en son Masumiyet isimli diziyle geçen sezon Fox TV’de izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Yürek Çıkmazı dizisinin tecrübeli isimlerinin ortaya koyduğu güçlü duygu aktarımı, dizinin başarısını da çok olumlu etkiliyor. Tabii ki başrol çifti Alp Navruz ve İrem Helevacıoğlu’nun da hikayenin heyecanını yansıtan bir performans ile gayet başarılı olduklarını söylemek gerekiyor.

Birbirleri ile de iyi anlaşan ikili, Yürek Çıkmazı projesinde çok başarılı bir partnerlik süreci geçirmek ile kalmıyor, röportajlarında birbirlerine iltifat etmekten de kaçınmıyor.

Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli yürütüyor.

Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’in senaryosunu yazdığı Yürek Çıkmazı her salı saat 20.00’de TRT 1’de “