Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, Hayat Bugün dizisindeki rolüne kendisini kaptırdı!

Hande Doğandemir, Hayat Bugün dizisindeki rolüne kendisini kaptırdı!

tarafından ker_def

Hayat Bugün dizisi Çarşamba akşamları Show TV ekranında yayınlanıyor ve ünlü isimler de farklı karakterlerle hayranlarının karşısına çıkıyor. Hande Doğnademir, bu hikayede acil tıp uzmanı olarak yer alıyor ve oldukça da yoğun bir tempoda sette çalışmalar yürütüyor.

Acil tıp uzmanlarının hastanelerde ne kadar yoğun ve hayati önemde olduğunu herkes bilir. Böyle önemli bir rolü canlandırmak için çekimlerden önce çeşitli ön hazırlıklar yapan Hande Doğandemir, hem danışman bir doktor ile çalıştı hem de acil servis ortamlarına girerek gözlemlerde bulundu.

Gözlem yapmanın kendisi için çok verimli bir süreç olduğunu ifade eden Hande Doğandemir, New Amsterdam dizisinden uyarlanan Hayat Bugün’ün farklı bir hikaye kurgusunun olduğundan bahsetti.

Dizinin hastanedeki doktorların hayat hikayeleri, dostlukları ve aşkları ile birlikte farklı hasta hikayeleriyle izleyicinin ilgisini çekeceğini düşünen Hande Doğandemir, kendisinin bu tür yapımları izlemekten keyif aldığını belirtti.

Hande Doğandemir, Hayat Bugün dizisindeki rolüne kendisini kaptırdı! 7

Toplumun da hastane odaklı dizileri sevdiğinden bahseen Hande Doğandemir, Hayat Bugün’ün gerçekçi olmasının yanı sıra hayatın içinden bir hikayesinin bulunduğuna vurgu yaptı.

Oyuncu, “Karakterleri geçmişleri, ilişkileri, birbirleriyle olan iletişimleri seyirciyi her geçen bölüm kendine daha çok bağlayacak diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Harika bir ekibin bir araya geldiğinden bahseden oyuncu, canlandırdığı Derin karakterini de çok sevmiş. Harika bir ekibin bir araya geldiğine dikkat çeken başarılı oyuncu, özellikle Dr.Bloom’u canlandırdığı için çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Derin karakteri bir oyuncu için büyük şans açıkçası, orijinalini izlerken de merakla takip ettiğim karakterdi ve hayat onu bana getirdi. Öncelikle bu nedenle çok heyecanlıyım” açıklamasını yaptı.