Ana sayfa Dizi Haberleri Hicran dizisi Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu için büyük kariyer fırsatı oldu

Hicran dizisi Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu için büyük kariyer fırsatı oldu

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 7 Kasım Pazartesi günü saat 17.00’dan itibaren Hicran isimli günlük diziyi izleyebilirsiniz. Hafta içi akşam saatlerinde yayınlanacak olan Hicran’da başrollerde iki genç oyuncu bulunuyor. Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu ikilisi, bu proje sayesinde büyük bir kariyer fırsatı elde etti.

Çocuk oyuncu olarak birçok projede izlediğimiz ve başarısı ile adından konuşturan Nisa Sofiya Aksongur’un da merkezinde olduğu bir hikayede yeni partnerlik şimdiden ilgi çekici oldu. İki genç oyuncu kariyerleri açısında büyük bir sıçrama yapma fırsatını Hicran dizisi sayesinde elde etti.

Kanal D gibi önemli bir televizyon kanalında hafta içi her akşam 17.00’de izleyici karşısına çıkmak hem Elçin Zehra İrem hem de BerK Bakioğlu’nun göz önünde olmasını sağlayacak. Performansları ile şimdiden merak edilen ikilinin uyumu ve enerjisi de dizinin başarısında belirleyici faktörler olacaktır.

Hicran dizisi Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu için büyük kariyer fırsatı oldu 8

Diziye adını veren Hicran karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan Elçin Zehra İrem ile Emre karakterine hayat verecek olan Berk Bakioğlu, çok heyecanlı olduklarını dile getirdiler.

Elçin Zehra İrem; “Yoğun çalışmanın ardından en heyecanlı günlerimi yaşıyorum diyebilirim. Sevdiğim işi yapabilmek gerçekten beni çok motive ediyor. Hicran, benim ilk projem ve başrol olarak yer almanın da güzel tecrübeler kattığını söylemeliyim. Tüm oyuncu arkadaşlarımın ve ekibimizin emeği çok büyük. Umarım seyircilerimiz de projemizi beğenip keyifle izlerler” diye konuştu.

Hicran dizisi Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu için büyük kariyer fırsatı oldu 9

Çok güzel bir hikaye ile gelmekte olduklarının altını çizen Berk Bakioğlu da çok heyecanlı olduğunu saklamadı ve şunları anlattı:

“Çok güzel bir dizi çıktı ortaya. Her duygunun içinde olduğu, zaman zaman tansiyonun yükseldiği zaman zaman ise gerilimli anların yaşandığı; ama sonsuz sevginin, sevdiğine sahip çıkmanın, ailenin önemini anlatan güzel bir dizi yaptık. Biz çok büyük emek verdik bundan dolayı çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Seyircimizin evlerine konuk olacağımız içinde bir o kadar heyecanlıyım. Şimdiden herkese iyi seyirler diliyorum.” dedi.

Yönetmenliğini Gürsel Ateş’in yaptığı Hicran’ın senaryosunu ise Gayb senaryo ekibi kaleme alıyor.

Hicran, 07 Kasım Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 17.00’de Kanal D’de…