Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Eren komiser ölecek mi? Uğur Aslan, Yargı’dan ayrılıyor mu?

Yargı dizisinde Eren komiser ölecek mi? Uğur Aslan, Yargı’dan ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

Yargı dizisi pazar akşamları milyonları peşinden sürüklemeye devam ediyor. Her hafta hikaye bütünlüğü ve anlatım tarzı ile heyecanı hiç bitmeyen bir dizi haline gelen Yargı, senarist Sema Ergenekon’un herkesi şaşırttığı birçok sahne ile sürekli gündemde yer alıyor.

Yargı dizisinin 42. yeni bölümü öncesinde de Uğur Aslan’ın canlandırdığı Eren komiserin ölmüş olabileceğine yönelik bir izlenim sunuluyor ki, fragmanları izleyenler büyük şaşkınlık yaşadı. Eren komiserin ölüp ölmediğini 42. bölümü izleyenler anlayabilecek, ancak birçok izleyici karakterin hikayeden ayrılmasını beklemiyor.

Yargı dizisinde Eren komiser ölecek mi? Uğur Aslan, Yargı'dan ayrılıyor mu? 7

Uğur Aslan, aynı zamanda senarist Sema Ergenekon’un eşi. Yani senarist eşini diziden çıkartacak mı, yoksa Eren komiser rolüne devam edecek mi? İşte bu sorunun yanıtını merak edenler, günlerdir yeni bölümü bekliyor.

42. bölümde tansiyonun yüksek olacağını ve izleyicilerin çok heyecanlı onlar yaşayacağını fragmanlar sayesinde öğrenmiştik. Şimdi de ölen kişinin kim olduğu bölüme ve hikâyeye dair merakı iyice artırdı.

Olaylardan habersiz Ilgaz’a ulaşmaya çalışan Ceylin, Ilgaz’ın söyledikleriyle soluğu hastanede alıyor. Yekta’nın Pars’a karşı sarf ettiği kışkırtıcı cümleler Pars’ı deliye döndürürken ölen kişinin hikayeyi nasıl etkileyeceği merakı artırıyor. Eren komiser ölecek mi? Sorusu birçok Yargı dizisi hayranı tarafından soruluyor ama sosyal medyada yorum yapan dizinin hayranlarına bakılır ise Eren’in ölmüş olma ihtimali çok zayıf.

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu dizinin başarılı kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu isimler bulunuyor: “Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

Yargı heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…