Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, Yağız Can Konyalı ile aşk iddiasına ilk kez yanıt verdi!

Hande Doğandemir, Yağız Can Konyalı ile aşk iddiasına ilk kez yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Küvetteki Gelinler isimli tiyatro oyununun açılışına katıldı. Arkadaşlarının da oyunda rol alması nedeniyle heyecanlı olduğunu belirten Hande Doğandemir, pandemi sürecinden bu yana ilk kez bir oyuna geldiğini söyledi.

Geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde Nesrin karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca dijital bir dizide yer aldı. Hükümsüz isimli yapımda Filiz karakterini canlandıran oyuncu, sonrasında ise Yağız Can Konyalı ile başrolünü paylaştığı sinema filminde yer aldı.

Daha İyi Bir Yarın isimli filmin çekimlerinin tamamlandığını anlatan oyuncu, filmin kurgusunun devam ettiğini ve festival yolculuğuna başlayacağını anlattı. Pandemi öncesinde yer aldı tiyatro oyununa devam etmeyi planladığını anlatan oyuncu, “Şimdi onu tekrar oynama düşüncemiz var. Onlara başlayacağız, çok özledim” diye konuştu.

Bir sinema filmi görüşmesinin de bulunduğunu anlatan oyuncu, bahar aylarında çekimlerin başlayacağını dile getirdi.

Daha İyi Bir Yarın isimli projede başrolde yer aldığı Yağız Can Konyalı ile aşk yaşadığı iddiaları sorulunca, ünlü oyuncu şöyle konuştu:

“Siz söylediniz. Biz öyle bir şey demedik. Hangi birini yalanlayalım. Yok öyle bir şey. Olursa görürsünüz zaten. Çok iyi arkadaşız, çok seviyoruz birbirimizi. Yan yana da görebilirsiniz. Ama hayatımda birisi olursa yanımda görürsünüz.”