Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisi eleştirisine Burcu Biricik de haklılık payı verdi!

Camdaki Kız dizisi eleştirisine Burcu Biricik de haklılık payı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran oyuncu Burcu Biricik, Küvetteki Gelinler isimli tiyatro oyununun açılışında yer aldı. Ünlü oyuncu yine güzelliği ve sempatikliği ile herkesi mest etti.

Oyunda arkadaşları bulunduğunu anlatan Burcu Biricik, yeniden sahnede tiyatro izleyecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Tüm özel tiyatroların yeniden dolmasını dileyen oyuncu, sahnede olmayı kendisinin de çok istediğini söyledi. Şu anda zamanının olmadığını dile getiren oyuncu, “Bir oyuncu için nefes aldığı yer sahnedir. İnşallah bana da kısmet olur” diye konuştu.

Kanal D’de perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi çok iyi reytingler alarak emin adımlarla ilerliyor. Dizinin başrolünde yer alan Burcu Biricik, çok yoğun çalıştıklarını söyledi. Oyuncu, “Yeni bir karakterimiz geldi Hayri. Onun da gelmesi ile birlikte hikayemiz daha keyifli bir hal aldı” diye konuştu.

Dizinin hem kamera önünde hem de kamera arkasında keyifli bir çekim süreci yaşandığını anlatan Burcu Biricik, diziye yönelik eleştirilere de yanıt verdi.

Nalan karakterinin evliliği ve annesi ile ilişkilerine yönelik özellikle sosyal medyada yükselen eleştiriler yorumlara Burcu Biricik şu yanıtı verdi:

“Evet öyle bir durum var. Eleştiriler de muhakkak vardır. Bir yandan da var olan hikayeleri de ele almak istediğimiz için biraz böyle bir yönü var.. Ama düzeleceğiz inşallah..”