Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir, yeni dizi Hayat Bugün ile bir ilke imza atacaklarını duyurdu!

Hande Doğandemir, yeni dizi Hayat Bugün ile bir ilke imza atacaklarını duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yakın zaman içinde hayranları ile yeniden ekranda buluşacak. En son geçen sezon Star TV ekranında yayınlanan Annemizi Saklarken isimli dizide yer alan oyuncu, şimdi de yoğun bir şekilde yeni rolüne hazırlanıyor. 2018 yılında yayınlanmaya başlanan New Amsterdam isimli doktor dizisinin yerli uyarlamasında başrollerden birisi de Hande Doğandemir olacak.

Ulaş Tuna Astepe ile partner olarak dizide yer alacak olan oyuncu, büyük heyecan yaşıyor. Bu heyecanın nedeni ise New Amsterdam isimli dünya çapında büyük ilgi gören dizinin ilk uyarlamasının Türkiye’de yapılacak olması. Oyuncu yeni sezonda hayranlarının karşısına bir acil servisin baş hekimi olarak geçecek. Yeni dizisinden ilk bilgileri paylaşan Hande Doğandemir, merakla bekleyenleri de heyecanlandırdı.

Acil serviste görev yapan bir doktor olarak izleyeceğimiz Hande Doğandemir, bu zorlu rol için eğitimler almaya devam ediyor. Oyuncu, çeşitli provalar yaptıklarını da belirterek, heyecanını şu sözlerle ifade etti:

“New Amsterdam diye bir dizinin dünyada ilk uyarlaması Türkiye’de yapılacak. O yüzden çok heyecanlıyım. Ben de acil baş hekimini canlandıracağım için bir sürü provalarım var, çalışmalarım var. Güzel geçiyor.”

Hande Doğandemir, yeni dizi Hayat Bugün ile bir ilke imza atacaklarını duyurdu! 35

Show TV’de yayınlanacak olan dizinin çekimlerinin çok kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor. Ulaş Tuna Astepe de yaptığı açıklamada dizinin pozitif yönleriyle öne çıkacağını ve herkesin ihtiyacı olan bir hikaye anlatarak, izleyenlerin duygularına hitap edeceklerini belirtmişti.

Hayat Bugün isimli dizi için ilk resmi açıklamada geçtiğimiz hafta yapıldı. Lisans hakları, NBCUniversal Formats’a ait olan ‘New Amsterdam’ isimli dizinin tüm dünya çapında ilk uyarlaması Türkiye’de gerçekleştirilecek. Bu anlamda da ülkemizin dizi sektörünün ne kadar önemli bir atılım içinde olduğu da anlaşılıyor.

O3 Medya tarafından hakları satın alınan New Amsterdam dizisinin Türkiye’de ‘Hayat Bugün’ ismi ile yayınlanacağı duyurulurken, Ulaş Tuna Astepe’nin açıklamaları da izleyenlerin doktorların hayat kurtarma mücadelesindeki büyük emeklerinin yeniden hatırlayacakları bir dönem yaşanacağını gösteriyor.