Ana sayfa Dizi Haberleri Kusursuz Kiracı, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam birbirlerine çelme takacak!

Kusursuz Kiracı, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam birbirlerine çelme takacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022-2023 sezonunda Eylül ayı ile birlikte dizilerin yeniden sahne aldığı ve muhteşem rekabetlerin yaşanacağı bir dönem başlıyor. Özellikle de salı akşamları bu rekabet doruğa çıkacak. 30 Ağustos’ta ilk bölümü yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisi çok başarılı bir iş olarak gözüküyor. Dizi hayranlarının da beğenisini kazanan Kusursuz Kiracı’da Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisi de güçlü uyumları ile beğeni topladı.

Fox TV’nin yeni sezonda salı akşamları Kusursuz Kiracı dizisiyle reytinglerde fark yaratması beklenirken, geçen sezon başarılı çıkış yapan Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinde de hazırlıklar başladı. Hafta içinde dizinin ekibi Ayvalık’ta bir araya geldi ve 17. bölümün çekimleri başladı.

Kusursuz Kiracı, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam birbirlerine çelme takacak! 84

Berkae Güven ile Özgü Kaya ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olarak öne çıktığı Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi de çok etkileyiciydi. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin yeni sezonda da yine milyonları ekran başına getirmesi bekleniyor.

Geçen sezon Destan dizisinin Üç Kız Kardeş’in gelişinden sonra hızlı bir düşüş süreci içine girdiğini görmüştük. Ancak yeni sezonda atv bu sefer çok daha etkili bir proje ile hayranların karşısına çıkacak.

Kusursuz Kiracı, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam birbirlerine çelme takacak! 85

Oktay Kaynarca ile Pelin Akil’in yeniden bir araya geldiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi çok etkili bir proje olarak ortaya çıktı. Çekimleri Özbekistan’da başlayan ve yoğun şekilde de hazırlıkların devam ettiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi yine salı akşamları yayınlanacağı düşünülüyor.

Üç Kız Kardeş ve Kusursuz Kiracı dizilerinden sonra Eylül ayının üçüncü haftasında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin de ilk bölümünün yayınlanması bekleniyor. Oktay Kaynarca, salı akşamları bir izleyici alışkanlığı olduğunu düşünüyor, tabii ki atv son dakikada karar değiştirmez ise dizinin salı rekabetine katılması bekleniyor.

Kusursuz Kiracı, Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam birbirlerine çelme takacak! 86

Sonuç olarak Eylül ayının sonlarına doğru başlayacak olan yakıcı reyting rekabetinde salı akşamları izleyiciler için seçenekler bol olacak. Birçok dizi hayranı ise aynı anda sevdiği iki veya daha çok dizi yayınlanacağı için tercih yapmakta zorlanacak.