Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in büyük korkusu, arkadaşlarının eğlencesi oldu!

Hande Doğandemir’in büyük korkusu, arkadaşlarının eğlencesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, en son Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisinde başrolde yer aldı. Handan karakterini canlandıran oyuncu, çok başarılı bir performans sergilemesine rağmen, dizinin reytinglerinin düşüklüğü nedeniyle final yapmasının talihsizliğini yaşıyor.

8 bölüm süren Annemizi Saklarken izleyicilere veda ederken Hande Doğandemir ise Handan karakterindeki etkileyici performansı ile göz doldurdu. Dizi hayranlarının yeniden ekranlara dönmesini arzu ettiği oyuncu, Onedio’nun youtube programında hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Daha önce kimseyi aldatmadığını gelen bir soru üzerine açıklayan oyuncu, sosyal medyada fake hesabının da bulunmadığını belirtti.

Hande Doğandemir, kendi resmi hesabından da fazla bir şey bakamadığını ama bakanlardan öğrenerek bilgi sahibi olmaya çalıştığını söyledi. Oyuncu, makyaj olduktan sonra sabitlemek için yüzüne sıkılan kimyasal üründen de çok korktuğunu şu sözlerle anlattı:

“Çok saçma bir şey ama biz makyaj yaptıktan sonra, makyajı sabitlemek için yüzümüze bir şey sıkıyorlar, ben ondan aşırı korkuyorum. Yüzüme o şeyin sıkılmasından o kadar korkuyorum ki, hatta bunun videolarını çekiyorlar, ben korkarken. Bu çok eğlenceli geliyor insanlara. Ben niye bu kadar korkuyorum ve bu neden bu kadar komik geliyor.”

Fotoğraf çekmeyi çok seven oyuncu ileride bir sergi açmak gibi fikrinin de bulunduğunu anlattı.