Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal; ‘Özgüvenim yoktu hocamın sayesinde bugün burdayım’ açıklamasıyla şaşırttı!..

Deniz Baysal; ‘Özgüvenim yoktu hocamın sayesinde bugün burdayım’ açıklamasıyla şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde canlandırdığı ‘Zehra’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Deniz Baysal Yurtçu, YouTube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece Programı’na katıldı.

Ünlü oyuncu programda, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu; Anneannesi, annesi ve ablasıyla birlikte aynı evde büyüdüğünü söyleyen oyuncu; “Anaerkil bir evde kadın kadına çok rahat, el bebek gül bebek büyütüldüm ama ben kendi içimde çok  kapalıydım. Ailem beni rahat bırakırdı ancak yapım gereği ben çok rahat bir tip değildim daha sonra bu özelliğimi  kendi kendime aştım” dedi.

İnatçı bir yapıya sahip olduğunu belirten Deniz Baysal, “Ketumumdur derdimi çok anlatmam. Hayır diyemediğim çok zamanlar oldu. Ayıp olmasın diye kusana kadar yediğimi hatırlarım” açıklamasını yaptı.

Deniz Baysal; ‘Özgüvenim yoktu hocamın sayesinde bugün burdayım’ açıklamasıyla şaşırttı!.. 7

Deniz Baysal, oyuncu olma süreciyle ilgili ise şunları söyledi. Konservatuar okuyan ablama özenir, onun sahnelerine giderdim. Benim oyunculuk konusunda çok özgüvenim yoktu. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda oynarken hocam Zekeriya Hocalar beni çok teşvik etti.

Zekeriya hocamın zoruyla ajansa yazıldım. Sonra İstanbul serüvenim başladı. İstanbul’a gidiyorum dediğimde, annem yapabileceğime inanmadı ama şimdi benimle gurur duyuyor” dedi.

Deniz Baysal Yurtçu’nun konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;