Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir’in de başrolünde yer aldığı dizi neden abartılmadı, hayret doğrusu!

Hande Doğandemir’in de başrolünde yer aldığı dizi neden abartılmadı, hayret doğrusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hükümsüz isimli dizi 10 bölümlük bir proje olarak ortada kaldı… Hande Doğandemir’in yanı sıra; İsmail Hacıoğlu, Alican Yücesoy, Burçin Terzioğlu gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizide kadın cinayetlerine yönelik gerçek olaylardan kurgulanan hikayeler anlatıldı.

10 bölüm süren dizinin çekimleri sırasında ikinci sezon onayı gelmişti. Ancak sonradan dizinin devam etmemesine karar verildi. Exxen platformunda yayınlanan Hükümsüz isimli diziden çok etkilendiğini belirten bir takipçisinin neden bu yapımın abartılmadığı şeklindeki sorusuna Hande Doğandemir yanıt verdi.

Onedio’nun youtube programına katılan oyuncu, Hükümsüz dizisinin çok özel bir proje olduğundan bahsetti. Kadın cinayetlerine yönelik gerçek hikayelerden oluşturulan dizinin çok fazla öne çıkmadığına şahit olmuştuk.

Hande Doğandemir'in de başrolünde yer aldığı dizi neden abartılmadı, hayret doğrusu! 7

Hande Doğandemir, “Hükümsüz çok özel bir proje oldu. Çok soruluyor, ikinci sezonu gelecek mi diye… Ben çok etkilenmiştim. Çok gerçek konuları işlediğimiz, sert ama biraz gerçekleri yüzümüze vuran bir iş oldu. Yeterince abartılmadığını ben de düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Hande Doğandemir, daha birinci sezonu çekerken, ikinci sezon onayının da geldiğini belirtti. Oyuncu, kendilerinin bilmediği ama farklı sebeplerden dolayı Hükümsüz’ün ikinci sezonunun çekilemediğini vurguladı.

Hande Doğandemir, “Bildiğim kadarıyla, ikinci sezon çekimi yok. Ama hiç de belli olmaz, ileride belki tekrar bir araya gelebiliriz” dedi. Oyuncu bu yapımda Filiz Sefer isimli karaktere hayat verdi.